Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Front-end: Bekræft booking

Front-end: Bekræft booking

Under 'Bekræft booking' kan du ændre indstillinger, der har indflydelse på, hvordan den side hvor kunden bekræfter bookingen, ser ud. Indstillingerne ændres ved at markere (funktionen aktiveres) eller afmarkere (funktionen deaktiveres) boksen ud for den indstilling, du ønsker at ændre. Tryk herefter 'Opdater' i bunden af siden.

Du har her følgende muligheder:

  • Vis kalendernavn: Du har her mulighed for at vælge, hvorvidt navnet på den kalender, der bookes i, vises. Funktionen er aktiveret som standard, det vil sige, at kunden kan se hvilken kalender, bookingen er foretaget i – Også hvis bookingen er blevet foretaget i en tilfældig kalender.
  • Vis kommentar-felt: Du kan her give kunden mulighed for at skrive en kommentar til bookingen. Funktionen er aktiveret som standard.
  • Vis kunde information: Du kan her vælge, at kunderne skal kunne se deres oplysninger, samt påkræve godkendelse af, at disse er korrekte før bookingen kan bekræftes.
  • Skjul betalingsmuligheder til efter login: Du har her mulighed for at vælge, at kundens betalingsmuligheder først skal vises, efter de er logget ind. 
  • Vis ekstra felter: Du kan her vælge, at eventuelle ekstra felter skal flyttes så de er synlige på den side, hvor der trykkes 'Bekræft booking'. Læs om ekstra felter her

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!   


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede