Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Back-end: Faktura

Back-end: Faktura

Under 'Faktura' kan du ændre indstillinger, der påvirker faktura-funktionen. Bemærk at brug af faktura kræver tilkøb af Kassemodulet (Se separat vejledning om Kassemodulet for mere information). Indstillingerne ændres ved at markere (funktionen aktiveres) eller afmarkere (funktionen deaktiveres) boksen ud for den indstilling, du ønsker at ændre. Tryk herefter 'Opdater' i bunden af siden.   

Du har her følgende muligheder:

  • Faktura betaling: Du har her mulighed for at aktivere brugen af faktura. Som standard er fakturabetaling ikke aktiveret.
  • Sæt næste faktura nr.: Du har her mulighed for at bestemme hvilket fakturanummer, der skal bruges til næste faktura. GECKO Booking tildeler automatisk fakturanumre til dine faktura, men du kan vælge at indstille dine egne fakturanumre. Dette kan f.eks. være relevant, hvis du skifter til GECKO Booking efter at have brugt et andet system og gerne vil fortsætte med at anvende samme fakturanummerrække. Informationen i parentesen viser det nuværende fakturanummer. 
  • Faktura linje, ekstra tekst: Du kan her indsætte erstatningskoder, som er tilknyttet en konkret booking. Funktionen vil trække oplysningen ind på alle fakturalinjer. Se mere om erstatningskoder og den konkrete booking her.
  • Skjul moms på faktura: Du kan markere i denne boks, hvis du ønsker at momsen skal skjules på dine fakturaer. 
  • Sæt næste rykker nr.: Du har her mulighed for at bestemme hvilket rykkernummer, der skal bruges til den næste rykker der skal udsendes. GECKO Booking tildeler automatisk numre til dine rykkere, men du kan også vælge at indstille dine egne rykkernumre her. Informationen i parentesen viser det nuværende rykkernummer. 

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede