Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Vejledninger - Front-end: Skemaer

Front-end: Skemaer

Under 'Skemaer' kan du ændre indstillinger, der har indflydelse på, hvordan skemaer vises for kunden. Bemærk at dette kræver tilkøb af Spørgeskemamodulet (Se separat vejledning om Spørgeskemamodulet for mere information).  Indstillingerne ændres ved at markere (funktionen aktiveres) eller afmarkere (funktionen deaktiveres) boksen ud for den indstilling, du ønsker at ændre. Tryk herefter 'Opdater' i bunden af siden.

Du har her følgende muligheder:

  • Spørgeskema: Du har her mulighed for at vælge, hvornår oprettede spørgeskemaer vises. Som udgangspunkt vises spørgeskema inden vælg dato/tid, men du kan også vælge at vise spørgeskemaer efter vælg dato/tid. Bemærk at dette kun gælder for skemaer af typen 3-delt skema.
  • Vedhæft PDF: Du har her mulighed for at oprette PDF-rapporter med spørgeskemaets svar, der enten kan bruges internt eller e-mailes til kunden.
  • Tillad redigering: Tillad her at et skema kan rettes, indtil der bookes en ydelse hvortil det specifikke skema er tilknyttet. 

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede