Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Front-end: Skemaer

Front-end: Skemaer

Under 'Skemaer' kan du ændre indstillinger, der har indflydelse på, hvordan skemaer vises for kunden. Bemærk at dette kræver tilkøb af Spørgeskemamodulet (Se separat vejledning om Spørgeskemamodulet for mere information).  Indstillingerne ændres ved at markere (funktionen aktiveres) eller afmarkere (funktionen deaktiveres) boksen ud for den indstilling, du ønsker at ændre. Tryk herefter 'Opdater' i bunden af siden.

Du har her følgende muligheder:

  • Spørgeskema: Du har her mulighed for at vælge, hvornår oprettede spørgeskemaer vises. Som udgangspunkt vises spørgeskema inden vælg dato/tid, men du kan også vælge at vise spørgeskemaer efter vælg dato/tid. Bemærk at dette kun gælder for skemaer af typen 3-delt skema.
  • Vedhæft PDF: Du har her mulighed for at oprette PDF-rapporter med spørgeskemaets svar, der enten kan bruges internt eller e-mailes til kunden.
  • Tillad redigering: Tillad her at et skema kan rettes, indtil der bookes en ydelse hvortil det specifikke skema er tilknyttet. 

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede