Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Back-end: Tjek for manglende kundeoplysninger

Back-end: Tjek for manglende kundeoplysninger

Under 'Tjek for manglende kundeoplysninger' kan du ændre indstillinger, der giver dig mulighed for nemt at opdage, hvis du mangler oplysninger om dine kunder. Indstillingerne ændres ved at markere (funktionen aktiveres) eller afmarkere (funktionen deaktiveres) boksen ud for den indstilling, du ønsker at ændre. Tryk herefter 'Opdater' i bunden af siden.

Du har her følgende muligheder:

  • Kundeoplysninger – Manglende: Du har her mulighed for at aktivere en funktion, der giver dig besked, hvis der på kunden mangler at blive udfyldt en eller flere oplysninger. I så fald vil der blive vist et ikon ved siden af kundens navn i kundeprofilen, i kalendervisningerne, i kassen og på konkrete bookinger. Ved at trykke på ikonet har man mulighed for at udskrive en seddel med en oversigt over manglende oplysninger. Denne seddel kan kunden udfylde, hvorefter du kan indtaste oplysningerne i systemet.  Ved at markere (eller afmarkere) boksene nedenfor har du mulighed for at bestemme, hvilke oplysninger der skal tjekkes for, dvs. hvilke oplysninger der skal mangle for at ikonet vises.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede