Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Ferie / Lukket

Ferie / Lukket

Du har i GECKO Booking mulighed for nemt og hurtigt at lukke ned for booking på bestemte dage eller over en længere periode ved hjælp af Ferie/Lukket-funktionen. Lukningen kan ske på både en enkelt kalender eller på alle kalendere på en gang. Dette kan være relevant, hvis man f.eks. ønsker at holde ferielukket.

Du skal være opmærksom på, at en lukning ikke kan fortrydes. Det er nødvendigt at foretage en manuel åbning af samtlige kalendere ved eventuelle fejl eller hvis f.eks. ferieplanerne ændres på et senere tidspunkt. Når du lukker en dato eller en periode ved hjælp af denne funktion, foregår lukningen ved at der oprettes en intern booking, der blokerer for bookinger på den pågældende dag eller i den pågældende periode.

For at lukke en dato skal du først vælge hvilken kalender, der skal lukkes. Det er muligt at lukke datoen på én kalender eller på alle kalendere på en gang. Vælg herefter fra dato, dvs. fra hvilken dato kalenderen ønskes lukket, og til dato, dvs. til hvilken dato kalenderen ønskes lukket. Hvis blot én dato ønskes lukket, skal du indtaste denne dato i både til- og frafeltet. Du har derefter mulighed for at vælge om lukningen kun skal gælde i en bestemt tidsperiode. Som udgangspunkt lukkes hele døgnet, dvs. fra 00:00 til 24:00. Hvis du ønsker det, kan du endvidere skrive en intern kommentar om lukningen, f.eks. årsagen til lukningen, der kan bruges til senere reference.

Hvis du markerer feltet 'Husk?', vil datoen automatisk blive lukket på alle nyoprettede kalendere. Denne funktion kan f.eks. bruges ved hellig- og lukkedage.

Tryk 'Luk dato' og datoen er nu lukket på den eller de valgte kalendere!

Under 'Huskede datoer der lukkes automatisk' kan du se hvilke datoer, du har valgt skal lukkes automatisk på nyoprettede kalendere. Det er ikke muligt at ændre i disse datoer, men du har mulighed for at slette den ved at markere 'Slet' og derefter trykke 'Slet markerede'. Bemærk at denne sletning kun angår nyoprettede kalendere. Det vil sige, at dagen forbliver lukket på de kalendere, hvor dagen allerede er lukket, men den lukkes ikke længere automatisk, hvis en ny kalender oprettes.


Bemærk! Hvis du benytter dig af arbejdstyper, vil dine muligheder her være anderledes. I stedet for at en lukning foregår ved oprettelse af en intern booking, foregår lukningen nu ved at der oprettes en arbejdstid med en selvvalgt arbejdstype, f.eks. ferie eller fri. Bemærk at brugen af arbejdstyper kræver tilkøb af kassemodulet (Se den separate guide Kassemodulet for mere information).


Du har også mulighed for at abonnere på helligdage, hvormed menes, at de helligdage, du abonnerer på, automatisk lukkes i alle kalendere alle år. Du behøver dermed ikke bekymre dig om manuelt at skulle lukke helligdage i din kalender ligesom du ikke behøver at bekymre dig om de helligdage, der falder på forskellige datoer hvert år. Marker den eller de helligdage du ønsker at abonnere på og tryk 'Opdater'. Helligdagen(e) er nu lukket i din kalender! Bemærk at hvis der allerede er foretaget bookinger på helligdagen, påvirkes disse ikke af lukningen. Hvis du ønsker at holde dagen helt lukket, skal du kontakte kunderne manuelt og rykke bookingerne til en anden dag.

At abonnere på helligdage er gratis!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede