Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Booking: Booking status

Booking: Booking status

Under 'Booking status' kan du ændre indstillinger, der påvirker dine muligheder for at tilføje en status til dine bookinger. Indstillingerne ændres ved at markere (funktionen aktiveres) eller afmarkere (funktionen deaktiveres) boksen ud for den indstilling, du ønsker at ændre. Tryk herefter 'Opdater' i bunden af siden.

Du har her følgende muligheder:

  • Aktiver booking status: Du har her mulighed for at aktivere brugen af booking status, der giver dig mulighed for at tilføje en status til dine bookinger (Se Booking status for mere information). Når du har aktiveret funktionen ved at sætte et flueben, fremkommer der flere felter (Som vist i skærmbilledet). Du har nu mulighed for at oprette en ny status. Indtast navnet på den ønskede status og tryk 'Opret'. Statussen er nu oprettet! Du har mulighed for at slette de oprettede statusser ved at trykke 'Slet' ud for den status, du ønsker slettet. Du har endvidere mulighed for at rette de oprettede statusser ved at trykke 'Ret ' ud for den status, du ønsker at rette. Du har her mulighed for at tilføje eller slette et ikon til statussen og bestemme, hvorvidt 'No-show'-feltet på den konkrete booking automatisk skal opdateres, når denne status vælges (Se Konkret booking for mere information). Hvis du f.eks. har en booking status, der hedder 'Udeblevet', kan det indstilles, at 'No-show'-feltet automatisk skal markeres, når denne status vælges.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede