Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Tekster

Tekster

Du har mulighed for at personliggøre GECKO Booking ved at rette de fleste af de tekster, som dine kunder bliver præsenteret for. Du kan dermed tilpasse GECKO Booking til din virksomhed og dine behov. Ved at vælge 'Tekster' under menupunktet 'Indstillinger' fremkommer nedenstående side.

Ved at trykke på den lille pil til højre kan du se og ændre teksterne i den pågældende kategori. Hver tekst har en beskrivelse, der beskriver, hvor teksten findes. Du har dog også mulighed for at køre musen over det blå 'i'. Ved at gøre dette vil du få vist et billede af, hvor teksten befinder sig, og hvilken del af teksten du kan ændre. Du kan ændre teksten ved at trykke 'Ret' ud for den ønskede tekst.


Når du har valgt at redigere en tekst, vil du få vist en side med en såkaldt teksteditor. Den oprindelige tekst vil være vist i tekstfeltet, og du har mulighed for at ændre i den. Teksteditoren fungerer på samme måde som Microsoft Word. Hvis teksten, du ønsker at ændre, er en e-mail, har du også mulighed for at ændre e-mailens emne. Du har mulighed for at anvende såkaldte erstatningskoder, der er koder, f.eks. [KUNDENAVN], som bliver erstattet med noget andet i den e-mail/SMS, kunden modtager - i dette tilfælde kundens navn. For en oversigt over de erstatningskoder, du kan anvende, se Erstatningskoder. Hvis du har ændret i teksten i forhold til den tekst, der indsættes som standard, fremkommer der i øverste højre hjørne en knap, der giver dig mulighed for at nulstille teksten. Ved at trykke på denne slettes den tekst, du har indtastet, og erstattes i stedet med standardteksten.

Husk at trykke 'Opdater tekst' for at gemme en ændring!


Bemærk! Hvis du har aktiveret muligheden for at rette tekster på flere sprog, vil du få vist flere versioner af samme tekst. Hvis du f.eks. har aktiveret både dansk og engelsk, vil du have mulighed for at rette i både en dansk og en engelsk version af samme tekst. Du kan aktivere denne mulighed under 'Avancerede indstillinger' -> 'Display' -> 'Displayindstillinger' (Se Display. Displayindstillinger for mere information).


På tekstforsiden har du mulighed for at trykke på en knap benævnt 'Ret småtekster m.v.'. Denne giver dig adgang til at ændre små-tekster, skrifttyper og farve i den del af bookingsystemet, kunden præsenteres for.

 

Du har her mulighed for at ændre diverse småtekster, skrifttyper og farver. Overskrifterne på de forskellige faner indikerer, hvor teksten vises. Bemærk at skærmbilledet kun viser en lille del af de faner/tekster, du har mulighed for at ændre.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!

Under overskriften 'Generelle' har du endvidere mulighed for at redigere dine typografier ved at trykke 'Tekst editor typografier' (Se Tekst editor typografier for mere information) og at ændre udseendet på knapperne i online booking ved at trykke 'Knap editor' (Se Knap editor for mere information).


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede