Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Display: Displayindstillinger

Display: Displayindstillinger

Under displayindstillinger kan du ændre en række displayindstillinger for bookingsystemet. Displayindstillinger påvirker både den del af bookingsystemet, som du ser, og den del af bookingsystemet, som kunden ser. Indstillingerne ændres ved at markere den displayindstilling, du ønsker, og derefter trykke 'Opdater' i bunden af siden.

Du har her følgende muligheder:

  • Sprog - Online booking: Du har her mulighed for at bestemme, hvilket sprog dine kunder skal se online booking i, og hvorvidt kunden skal kunne vælge mellem flere sprog. Ud for 'Default' kan du vælge, hvilket sprog online booking som default skal vises i. Du kan dog også gøre det muligt for kunden at vælge, hvorvidt han/hun ønsker at se online booking på dansk eller på engelsk. Før du aktiverer denne mulighed, anbefales det dog, at du sikrer dig, at teksterne er som ønsket. Hvis du f.eks. har foretaget rettelser i de danske tekster, skal du foretage de samme rettelser i de engelske tekster. Du kan aktivere muligheden for at rette i teksterne ved at markere boksen 'Aktiv' ud for de sprog, som kunden skal kunne vælge imellem. Hvis boksen 'Aktiv' er markeret f.eks. ud for både dansk og engelsk, vil du under 'Tekster' have mulighed for at rette i både en dansk og en engelsk version af samme tekst (Se Tekster for mere information). Når du har tilrettet teksterne til dine behov, kan du aktivere kundens mulighed for at vælge sprog ved at markere boksen 'Vis flag' ud for de sprog, du ønsker, kunden skal kunne vælge imellem. Hvis kunden vælger at se online booking på engelsk, vil vedkommende også få tilsendt de engelske versioner af f.eks. bekræftelses- og påmindelsesemails.
  • Mobil landekode: Landekoden er gældende for det land du sender fra. Dvs. +298 hvis du sender fra Færøerne, og +45 hvis du sender fra Danmark.
  • Sprog - Backend: Du har her mulighed for at vælge, hvilket sprog administrationsdelen af bookingsystemet skal vises i, dvs. den del af bookingsystemet som kun du kan se.
  • Tidszone: Du har her mulighed for at vælge, hvilken tidszone bookingsystemet skal vises i.
  • Talformat: Du har her mulighed for at vælge, hvilket talformat bookingsystemet skal vises i.
  • Tidsformat: Du har her mulighed for at vælge, hvilket tidsformat bookingsystemet skal vises i.
  • Datoformat: Du har her mulighed for at vælge, hvilket datoformat bookingsystemet skal vises i.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede