Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede


Guides

Trin for trin-vejledninger til opsætning og brug af systemet.

Vejledninger - Front-end: Dine oplysninger

Bestem, hvilke oplysninger kunderne kan se og rette på siden Dine oplysninger i online booking.

Front-end: Dine oplysninger

Når kunderne er logget ind i online booking, kan de se deres egne oplysninger under 'Dine oplysninger'. Her bestemmer du, hvilke felter kunderne kan se, hvilke de selv kan rette, og hvilke der skal udfyldes.

 

Kom i gang

Gå til Indstillinger > Generelt > Avancerede indstillinger, og klik på fanen 'Dine oplysninger' under 'Front-end'. Klik på 'Opdater' nederst på siden for at gemme.

(1) 'Vis / ret profilbillede': Kunden kan se og skifte sit profilbillede.

(2) 'Vis firmanavn', 'Vis afdeling' og 'Vis cvr.nr': Vises kun, hvis kunden er tilknyttet en debitor.

Hvert felt har samme valg, fx for navnet:

(3) 'Vis navn under kundeoplysninger': Kunden kan se feltet.

(4) 'Kunde må rette navn': Kunden kan selv rette feltet. Uden flueben kan kunden kun se det.

(5) 'Feltet skal udfyldes': Kunden kan ikke gemme uden at udfylde feltet.

På samme måde vælger du for kundenummer, adresse, telefon, mobil, kode, e-mail, CPR-nr., fødselsdato og køn.

(6) 'Kundegruppevælger': Kunden kan selv skifte mellem dine kundegrupper.

(7) 'Lad kunden vælge ...': Kunden kan selv til- og framelde nyhedsbrev, nyheder på SMS og notifikationer på e-mail/SMS.

 

Det ser kunden

Kunden finder siden under 'Dine oplysninger', når kunden er logget ind.

(1) 'Navn' og (2) 'Adresse' med postnr. og by.

(3) 'Telefon', (4) 'Mobil' og (5) 'Kode'.

(6) 'Firma': Kundegruppevælgeren.

(7) 'E-mail': Her kan kunden kun se e-mailen, fordi 'Kunde må rette e-mail' ikke er markeret.

(8) 'Gem oplysninger': Kunden gemmer sine ændringer.

Under 'Tilknyttede 'log ind' service' kan kunden knytte sin Google- eller Facebook-konto til sit login, hvis du har slået det til (se Generelle indstillinger).


 


Prøv Gecko gratis og uforpligtende i 30 dage

Udfyld formularen, så modtager du et login hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede