Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Guideoversigt

Back-end: Værdikort


Indholdsfortegnelse

1.6.80.240  Back-end: Værdikort

1.6.80.240 Back-end: Værdikort

Under 'Værdikort' kan du ændre indstillinger, der påvirker dine værdikort. Bemærk at brug af værdikort kræver tilkøb af Gavekortmodulet (Se separat vejledning om Gavekortmodulet for mere information). Indstillingerne ændres ved at markere (funktionen aktiveres) eller afmarkere (funktionen deaktiveres) boksen ud for den indstilling, du ønsker at ændre. Tryk herefter 'Opdater' i bunden af siden.

Du har her følgende muligheder:

  • Alternativ print: Hvis denne funktion er aktiveret, er det muligt at udprinte værdikort i en alternativ størrelse, dvs. i en anden størrelse end A4, der er standard. Denne funktion giver dig derfor mulighed for at lave specielle værdikort, der passer til dit ønskede design. Print-selv værdikort vil dog altid være i A4-størrelse. Hvis denne funktion er aktiveret, vil der fremkomme nye værdikorttekster under 'Indstillinger' -> 'Tekster', der indeholder den tekst, der indsættes på værdikort udprintet i en alternativ størrelse. Hvis du både har print-selv værdikort og værdikort i en alternativ størrelse, skal du derfor lave alle værdikorttekster i to versioner.
  • Alternativ printstørrelse: Du kan her vælge, hvilken størrelse de alternative værdikort skal have. Ved at markere boksen 'Skaler standard tekst til valgt størrelse (skal tilrettes efter)', vil de nye værdikorttekster have den størrelse, du har valgt. Husk at tilrette teksterne til værdikort med en alternativ størrelse.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede