Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Back-end: Værdikort

Back-end: Værdikort

Under 'Værdikort' kan du ændre indstillinger, der påvirker dine værdikort. Bemærk at brug af værdikort kræver tilkøb af Gavekortmodulet (Se separat vejledning om Gavekortmodulet for mere information). Indstillingerne ændres ved at markere (funktionen aktiveres) eller afmarkere (funktionen deaktiveres) boksen ud for den indstilling, du ønsker at ændre. Tryk herefter 'Opdater' i bunden af siden.

Du har her følgende muligheder:

  • Alternativ print: Hvis denne funktion er aktiveret, er det muligt at udprinte værdikort i en alternativ størrelse, dvs. i en anden størrelse end A4, der er standard. Denne funktion giver dig derfor mulighed for at lave specielle værdikort, der passer til dit ønskede design. Print-selv værdikort vil dog altid være i A4-størrelse. Hvis denne funktion er aktiveret, vil der fremkomme nye værdikorttekster under 'Indstillinger' -> 'Tekster', der indeholder den tekst, der indsættes på værdikort udprintet i en alternativ størrelse. Hvis du både har print-selv værdikort og værdikort i en alternativ størrelse, skal du derfor lave alle værdikorttekster i to versioner.
  • Alternativ printstørrelse: Du kan her vælge, hvilken størrelse de alternative værdikort skal have. Ved at markere boksen 'Skaler standard tekst til valgt størrelse (skal tilrettes efter)', vil de nye værdikorttekster have den størrelse, du har valgt. Husk at tilrette teksterne til værdikort med en alternativ størrelse.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede