Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Vejledninger - Back-end: Forudbetaling

Back-end: Forudbetaling

Under 'Forudbetaling' kan du ændre indstillinger der påvirker muligheden for at benytte funktionen forudbetaling som betalingsmetode i kassen, ved køb af diverse varer. Indstillingerne ændres ved at markere (funktionen aktiveres) eller afmarkere (funktionen deaktiveres) boksen ud for den indstilling, du ønsker at ændre. Tryk herefter 'Opdater' i bunden af siden.

Bemærk! Denne funktion skal først aktiveres af GECKO. Kontakt os derfor hvis du ønsker at anvende funktionen. 

Du har her følgende muligheder:

  • Forudbetaling: Du har her mulighed for at aktivere brugen af forudbetaling. Som standard er forudbetaling ikke aktiveret.
  • Forudbetaling varenr.: Her skal du angive et varenummer til forudbetalingen. Det skal gøres, da forudbetalingen er en vare der skal kunne købes i kassen. Når forudbetalingen har fået et varenummer, har du i kassen mulighed for at søge direkte efter denne vare i varekartoteket vha. feltet 'Varenr.'.
  • Forudbetaling varenavn: Her angiver du et navn til forudbetalingen. Når varen har fået dette varenavn, har du i kassen mulighed for at søge direkte efter denne vare i varekartoteket vha. feltet 'Beskrivelse'. 

Du kan læse mere om hvordan du anvender forudbetaling som betalingsmetode i kassen . 


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede