Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Åbn kasse

Åbn kasse

Før at det er muligt at benytte kassesystemet, skal du åbne en kasse. Du kan aktivere, så du får vist aftenens kassebeholdning. Det er kun i en åben kasse, at betalinger kan gennemføres. Som udgangspunkt kan du åbne ligeså mange kasser på samme tid som du ønsker. Det er dog under kasseapparatets indstillinger muligt at indstille, at kun én kasse må være åben ad gangen (Se Kasseapparat(er) for mere information). 

Har du flere kasseapparater, vælger du det ønskede kasseapparat i drop-down menuen i øverste højre hjørne. Herefter skal du optælle, hvor mange kontanter, der er i kassen, før den åbnes. Du kan vælge at indtaste det beløb, der er kontant i kassen, direkte i feltet, eller du kan vælge at trykke på (C). Herved åbnes en optæller, der kan hjælpe med en hurtig optælling af den kontante kassebeholdning.

Når kassen er åbnet, kan du under dette punkt nu se dine bonner, det der er omsat for i kassen, samt udtræk.


Når du trykker på (C) popper følgende vindue op:

Du kan her indtaste antallet af hver enhed, hvorefter systemet automatisk vil udregne totalbeløbet. Ved at trykke på 'Overfør beløb' overføres beløbet automatisk til feltet.

Når den kontante kassebeholdning er indtastet, skal der trykkes på 'Åben kasse'. Kassen er nu åbnet, og du overføres automatisk til kassen.


Bemærk! Hver gang du åbner en ny kasse, tildeles denne kasse et ID, et såkaldt kassenummer. Som standard tildeler GECKO Booking automatisk kassenumre til dine kasser, men du kan vælge at indstille dine egne kassenumre. Dette kan f.eks. være relevant, hvis du skifter til GECKO Booking efter at have brugt et andet system og gerne vil fortsætte med at anvende samme kassenummerrække. Brugen af egne kassenumre aktiveres under 'Avancerede indstillinger' > 'Back-end' > 'Kassenumre' (Se den separate vejledning Generel vejledning for mere information).


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede