Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Avancerede indstillinger

Avancerede indstillinger

Under 'Avancerede indstillinger' har du mulighed for at ændre nogle af de mere avancerede indstillinger for bookingsystemet. Du skal være opmærksom på, at de ændringer, du foretager her, kan have store konsekvenser, og du skal derfor være forsigtigt med at foretage ændringer. Vi anbefaler, at du kun ændrer disse indstillinger efter anvisning eller hvis du er sikker i dine valg. Du er velkommen til at kontakte GECKO Booking for vejledning i at ændre de avancerede indstillinger.

Du kan under 'Avancerede indstillinger' ændre indstillinger for front-end-delen, der er den del af bookingsystemet, som kunderne ser, når de ønsker at booke en tid hos din virksomhed. Samtidig kan du ændre indstillinger for back-end-delen, der er den del af bookingsystemet, som kun du og dine eventuelle medarbejdere ser – Ændringer her påvirker altså administrationsdelen af GECKO Booking. Slutteligt har du mulighed for at ændre indstillinger for display. Indstillingerne ændres ved enten at markere (funktionen aktiveres) eller afmarkere (funktionen deaktiveres) boksen ud for den indstilling, du ønsker at ændre. Tryk herefter 'Opdater' i bunden af siden.


Bemærk! Ændringer i de avancerede indstillinger kan have store konsekvenser. Vi anbefaler derfor, at du kun foretager ændringer her efter nøje anvisning fra GECKO Booking.


Husk altid at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede