Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Back-end: iCal

Back-end: iCal

Kalender - Abonner på iCal

 • iCal – Kun dato og tid: Du har her mulighed for at indstille iCal-funktionen til, at den kun medtager dato og tidspunkt for bookingerne og ikke f.eks. hvilken ydelse, der er booket. Se separat vejledning om iCal-funktionen for mere information.
 • iCal manuelt indhold: Hvis dette felt er markeret, vil der poppe et tekstfelt frem, hvori du har mulighed for selv at bestemme al det indhold, der skal overføres til din iCal-kalender. Du kan her tilføje både tekst og erstatningskoder. Når denne indstilling er valgt, vil iCal altså benytte indholdet i denne tekstboks frem for det normale indhold til at beskrive bookingen. Når du vælger denne vil felterne nedenunder forsvinde, og fluebenene der evt. er sat over eller under denne indstilling, vil med denne funktion aktiveret ingen betydning have på indholdet. Funktionen "overruler" så at sige alle de andre felter. Se her erstatningskoderne der kan benyttes til at indsætte information om en kunde samt en konkret booking
 • iCal – Status: Ved at aktivere denne boks kan du få status på dine bookinger med over i din iCal. Dvs. at hvis der f.eks. sker ændringer med en booking, den bliver slettet eller kunden ikke er fremmødt, vil disse informationer blive medtaget i din iCal.
 • iCal - BEF: Hvis dette felt er markeret, medtages booking ekstra felter også i iCal-funktionen.
 • iCal - JFF: Hvis dette felt er markeret, medtages journal ekstra felter også i iCal-funktionen.

Kunde - iCal link i mail efter booking

 • iCal - Link i mail: Ved at aktivere denne funktion vil du kunne udsende mails til dine kunder med et link til en kalenderinvitation. Dvs. at når dine kunder trykker på linket vil de kunne få overført deres aftale til deres respektive kalendere.
  Du kan her vælge at tilføje tekst og erstatningskoder til tre tekstbokse.

 • Tekstboksen 'Lokation på kalender side og kalender invitation' giver dig mulighed for at tilføje en lokation til kalender siden og kalender invitationen. Hvis du ikke ønsker at tilføje lokation, skal du lade feltet stå tomt.
 • Tekstboksen 'Tekst på kalender invite side' refererer til teksten der vises på kalender invitationssiden.
 • Tekstboksen 'Tekst i kalender invitationen' refererer til den tekst der vises på hhv. google calendar, yahoo calendar, outlook calendar og ical filerne. Kalenderinvitationen virker både på desktop og mobil.

Du skriver teksten, der skal stå i mailen og opretter linket under: 'Indstillinger' -> 'Tekster' -> 'Online booking – SMS / E-mail' -> 'Bekræftende e-mail' eller 'Booking ændret'.

For at oprette linket skal du først skrive den tekst, du ønsker der skal stå, f.eks. 'Føj til kalender'. Herefter laver du denne tekst til et hyperlink ved at markere teksten og gå til egenskaber for hyperlink. Her skal 'Protokol' være sat som <anden> og erstatningskoden [CALINVLINK] skal indsættes som URL.

Kunden vil få vist oplysningerne om den ydelse der er booket, samt have mulighed for, at vælge den type kalender, som aftalen skal tilføjes til. Bemærk! Hvis du indsætter linket ind i mailen for 'booking ændret', vil den tidligere booking ikke automatisk blive slettet, det skal kunden selv ind og gøre.

Ressurce - Abonner på iCal

iCal - manuelt indhold: I de to tekstfelter ud for denne, 'Overskrift' og 'Beskrivelse', har du mulighed for selv at bestemme alt det indhold, der skal beskrive dine ressurcer og hvilken information der skal være knyttet til denne. Du kan her tilføje både tekst og erstatningskoder og beslutter dermed selv hvilken information der medtages.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede