Guides
Trin for trin-vejledninger til opsætning og brug af systemet.
Vejledninger - Back-end: Kalender dato
-
Vejledninger
- Generelt
- Dine oplysninger
- Kunder
- Erstatningskoder til brug i tekster
- iCal-funktionen
- Indstillinger
- Gecko website
- Temaer og styling
- Generelle indstillinger
- Adgangs- og sikkerhedsindstillinger
- Tekster og skabeloner
- Statistik
- Dashboard og widgets
- Permanent slet
- Indsætningskode
- Tilmeld Nets Betalingsservice
- Hardware shop
- Avancerede indstillinger
- Front-end: Dine oplysninger
- Back-end: Kalender
- Back-end: Kalender dato
- Generelt: Multibooking
- Generelt: Skemaer
- Generelt: E-mail afsender
- Front-end: Generelt
- Front-end: Opret bruger
- Front-end: Start booking
- Front-end: Vælg dato
- Front-end: Vælg tid på dagen
- Front-end: Vælg tid på dagen - Ubestemt (vælg selv) tid
- Front-end: Bekræft booking
- Front-end: Bekræftet booking
- Front-end: Online kortbetaling
- Front-end: Skemaer
- Front-end: Kundegruppe-/firma-login
- Back-end: Generelt
- Back-end: iCal
- Back-end: E-mail indstillinger
- Back-end: Marketing
- Back-end: Kvik book
- Back-end: Kunde
- Back-End: Booking - Konkret
- Back-end: Bookinger ? Vis/Udtræk
- Back-end: Tjek for manglende kundeoplysninger
- Back-end: Kalendervisninger
- Back-end: Print dag/uge
- Back-end: Værdikort
- Display: Displayindstillinger
- Scanner moduler
- Automatisk dataoprydning
- Booking
- Event
- Kassemodulet
- Gavekortmodulet
- Marketingsmodulet
- Journalmodulet
- Skemamodulet
- Dokumenter
- Online betaling-modulet
- SMS-modulet
- Integrationer
- For udviklere
- Generelt
Luk automatisk tiden i dine andre kundegrupper, når du opretter en arbejdstid for en enkelt dag.
Back-end: Kalender dato
Under fanen 'Kalender dato' bestemmer du, hvad der sker med dine andre kundegrupper, når du opretter en arbejdstid for en enkelt dag på siden 'Dato udspecificeret' (se Dato udspecificeret).
Kom i gangGå til Indstillinger > Generelt > Avancerede indstillinger, og klik på fanen 'Kalender dato' under 'Back-end'.
(1) 'Indsæt lukket arbejdstid': Når du opretter en arbejdstid via siden 'Dato udspecificeret', bliver samme tid lukket i dine andre kundegrupper. Det er relevant, hvis en kalender bruges i flere kundegrupper, så tiden ikke kan bookes to steder. (2) 'Luk andre med': Den arbejdstype, tiden lukkes med i de andre kundegrupper, fx 'Lukket'. Feltet vises, når du har sat fluebenet, og du bruger arbejdstyper (se Arbejdstyper). (3) 'Opdater': Gemmer. |
