Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Dato udspecificeret

Dato udspecificeret

Når du klikker på et kalendernavn i dags- eller ugevisningen, kan du se en udspecificeret version af datoen, samt information om pågældende kalender på denne dato. Her kan du også lukke/åbne arbejdstider, booke en tid for en kunde og sende en besked på enten E-mail eller SMS

Øverst er en oversigt over eksisterende bookinger på dagen. Her har du mulighed for at slette en booking eller gå til den konkrete booking.

Datovisning
Døgnet er som udgangspunkt opdelt i ¼ timer; en grøn baggrund indikerer, at tiden er tilgængelig for booking, mens en rød indikerer, at tiden ikke er tilgængelig for kunder, men stadig kan lukkes/bookes manuelt. Tider med et kryds, der ikke kan markeres, er tider, som allerede er booket. Nederst i højre hjørne har du mulighed for at vælge hvilke tidsintervaller, du ønsker, at kalenderen skal vises i, og samtidig bestemme start- og sluttidspunkt for kalendervisningen. Tryk 'Gem visning' og dine visningsindstillinger er nu gemt!

Book en tid til en kunde
For at booke en tid til en kunde direkte i kalenderen skal du markere det tidsinterval, der ønskes booket, hvorefter du trykker 'Book tid til kunde'. Tiden er nu booket, og du vil komme videre til den konkrete booking. Du har her mulighed for at udfylde oplysninger om f.eks. hvilken ydelse, der skal bookes, samt kundens navn.

Opret en arbejdstid
Hvis du ønsker at oprette en arbejdstid, der kun gælder på denne dag, f.eks. hvis du vil holde længe åben, har du mulighed for at oprette arbejdstiden direkte i kalenderen ved at markere det tidsinterval, du ønsker at oprette arbejdstider i, og derefter trykke på 'Opret arbejdstid'. Arbejdstiden er nu oprettet!

Luk en arbejdstid
Marker det tidsinterval, der ønskes lukket, og tryk derefter 'Luk markerede tider'. Tidsintervallet er nu lukket! Ønsker du at lukke for booking en hel dag, kan dette gøres ved først at klikke på knappen 'Marker alle' og herefter 'Luk markerede tider'. Dette er brugbart, hvis man er væk en hel dag på grund af ferie, afspadsering eller lignende og kun vil lukke denne ene kalender.

Print datoen
I øverste højre hjørne har du mulighed for at printe datoen, og skrive en datospecifik note på kalenderen.

Tag en kalender ud af drift
I øverste højre hjørne har du her mulighed for at tage kalenderen ud af drift ved at flytte bookinger og derefter lukke åbne arbejdstider.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede