Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Guideoversigt

Dato udspecificeret


Indholdsfortegnelse


1.4.2.4 Dato udspecificeret

Ved at klikke på et kalendernavn i dags- eller ugevisningen kan man se en udspecificeret version af datoen, samt pågældende kalenders information på denne dato. Her kan du også lukke/åbne arbejdstider, samt booke en tid for en kunde.

Øverst er en oversigt over de eksisterende bookinger på dagen, hvor du har mulighed for at slette en booking eller gå til den konkrete booking.

Dato visning
Døgnet er som udgangspunkt opdelt i ¼ timer; en grøn baggrund indikerer, at tiden er tilgængelig for booking, mens en rød indikerer, at tiden ikke er tilgængelig for kunder, men kan stadigvæk lukkes/bookes manuelt her. Tider med et kryds, der ikke kan markeres, er tider som allerede er booket. Nederst i højre hjørne har du mulighed for at vælge hvilke tidsintervaller, du ønsker, at kalenderen skal vises i, og samtidig bestemme start- og sluttidspunkt for kalendervisningen. Tryk 'Gem visning' og dine visningsindstillinger er nu gemt!

Sådan booker du en tid til en kunde
For at booke en tid til en kunde direkte i kalenderen skal du markere det tidsinterval, der ønskes booket, hvorefter du trykker 'Book tid til kunde'. Tiden er nu booket, og du vil komme videre til den konkrete booking. Du har her mulighed for at udfylde oplysninger om f.eks. hvilken ydelse, der skal bookes, samt kundens navn.

Sådan opretter du en arbejdstid
Hvis du ønsker at oprette en arbejdstid, der kun gælder på denne dag, f.eks. hvis du vil holde længe åben, har du mulighed for at oprette arbejdstiden direkte i kalenderen ved at markere det tidsinterval, du ønsker at oprette arbejdstider i, og derefter trykke på 'Opret arbejdstid'. Arbejdstiden er nu oprettet!

Sådan lukker du en arbejdstid
Lukning af arbejdstider fungerer næsten på samme måde som oprettelse af arbejdstider; Marker det tidsinterval, der ønskes lukket, og tryk derefter 'Luk markerede tider'. Tidsintervallet er nu lukket! Ønsker du at lukke for booking en hel dag, kan dette gøres ved først at klikke på knappen 'Marker alle' og herefter 'Luk markerede tider'. Dette er brugbart, hvis man er væk en hel dag på grund af ferie, afspadsering eller lignende og kun vil lukke denne ene kalender.

Print datoen
I øverste højre hjørne har du mulighed for at printe datoen, og skrive en datospecifik note på kalenderen.

Tage en kalender ud af drift
I øverste højre hjørne har du her mulighed for at tage kalenderen ud af drift ved at flytte bookinger og derefter lukke åbne arbejdstider.


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede