Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Vejledninger - Kom godt i gang


Kom godt i gang

Med GECKO Booking har du mange muligheder for at skræddersy dit bookingsystem til netop dine behov. Du behøver ikke at sætte dig ind i alle mulighederne med det samme. Du kan nemt starte med at fokusere på de to vigtigste elementer:

  1. Oprettelse af ydelser: Du skal oprette de ydelser, du gerne vil tilbyde til dine kunder.
    Ydelserne kunne f.eks. være massage, hårfarvning eller terapi afhængig af hvilken type virksomhed, du repræsenterer. For vejledning i hvordan du kommer godt i gang med at oprette ydelser se Oprettelse af ydelser.
  2. Oprettelse af en eller flere kalendere med arbejdstider: Du skal oprette en kalender, som ydelserne kan bookes i, og et tidsrum, hvori ydelserne kan bookes – såkaldte arbejdstider. For vejledning i hvordan du kommer godt i gang med at oprette en kalender med arbejdstider se Oprettelse af kalender med arbejdstider.

Når du har oprettet ydelser og kalender med arbejdstid, er du godt i gang med at bruge systemet, og dine kunder kan booke tider hos dig online.

Der er mange muligheder i forbindelse med ydelser og kalendere. For mere information om disse muligheder under  Ydelser og Kalendere


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede