Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Firmaordninger

Firmaordninger

Endnu engang velkommen til GECKO Booking!

Hvad enten du har købt produktet eller prøver vores gratis demo, vil denne vejledning give dig en grundig gennemgang af GECKO Bookings firmaordningsfunktion. Flere virksomheder har indgået en eller flere firmaordninger med andre virksomheder, hvor de f.eks. tilbyder massage eller en anden ydelse til nedsat pris til virksomhedens medarbejdere. Der kan både være tale om firmaordninger, hvor du møder op på virksomheden og betjener medarbejderne på specielle tidspunkter, eller firmaordninger, hvor medarbejderne i princippet booker tider hos dig som normalt blot til en nedsat pris. Du har endvidere mulighed for at oprette et login til firmaordningen, der kan gives til den person, der administrer ordningen i den anden virksomhed. På denne måde kan virksomheden altid få et overblik over antallet af bookinger.

Hvis denne vejledning ikke besvarer dine spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via hjemmesiden, e-mail eller telefon. 


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede