Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Kvik Book

Kvik BookKvik book giver dig mulighed for at booke tider for kunder manuelt, f.eks. hvis en kunde er i telefonen eller møder fysisk op for at booke en tid.

Som udgangspunkt bliver en booking via kvik book registreret som en intern booking uden kunde. På denne måde kan du også bruge kvik book, hvis du f.eks. vil booke dine ansatte til et møde.

Du kan også foretage en booking for en specifik kunde. Det gøres enten ved at booke en tid til en eksisterende kunde gennem 'Søg/skift kunde'-feltet eller ved at oprette en ny kunde nemt og hurtigt i 'Opret ny kunde' under søgefeltet.

Hvis du har oprettet flere kundegrupper, skal du vælge hvilken kundegruppe, du vil booke i. Vælg herefter hvilken ydelse, kunden ønsker at booke, evt. hvilken kalender, der skal bookes i, og evt. et tidsinterval, hvori bookingen ønskes foretaget. Hvis du har aktiveret 'Tilmeld flere' i indstillinger for hold, vil der her også være mulighed for at indtaste det antal pladser, som du ønsker at booke for kunden.

Når du har indtastet informationen om den ønskede booking, vil de dage, der har ledige tider, og som matcher søgekriterierne, blive fremhævet med grønt i kalenderen. Vælg en dag, og du vil få vist ledige tider på denne dag. Vælg herefter en tid og tryk 'Book tid'. Tiden er nu booket, og du vil blive sendt videre til en side med information om den konkrete booking.

OBS! Når du booker en tid til en kunde via kvik book, kontaktes kunden ikke automatisk med en bekræftelse af den bookede tid. Hvis dette ønskes, skal kunden kontaktes manuelt (se Kontakt kunde for mere information).


Bemærk! Som udgangspunkt er det i både Kvik book og i online booking kun muligt at booke én ydelse ad gangen. Herudover er det dog muligt at oprette forskellige tillæg til dine ydelser, som kan bookes på samme tid som ydelsen. Hvis du ønsker, at det skal være muligt at booke flere ydelser på samme tid, skal dine ydelser også oprettes som tillægsydelser. På denne måde er det muligt at booke et ubegrænset antal af ydelser på samme tid.

Se Kopiering af ydelser til tillægsydelser for mere information.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede