Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Kvik Book


Indholdsfortegnelse

1.3  Kvik Book

1.3 Kvik Book

Kvik book giver dig mulighed for at booke tider for kunder manuelt, f.eks. hvis en kunde er i telefonen eller møder fysisk op for at booke en tid.

Som udgangspunkt bliver en booking via kvik book registreret som en intern booking uden kunde. På denne måde kan du også bruge kvik book, hvis du f.eks. vil booke dine ansatte til et møde.

Du kan også foretage en booking for en specifik kunde - enten ved at booke en tid til en eksisterende kunde ved at søge efter eksisterende kunder i 'Søg/skift kunde'-feltet, eller ved at oprette en ny kunde nemt og hurtigt ved at trykke 'Opret ny kunde' under søgefeltet.

Hvis du har oprettet flere kundegrupper skal du vælge hvilken kundegruppe du vil booke i. Vælg herefter hvilken ydelse kunden ønsker at booke, evt. hvilken kalender, der skal bookes i, og evt. et tidsinterval, hvori bookingen ønskes foretaget. Hvis du har aktiveret 'Tilmeld flere' i indstillinger for hold, vil der her også være mulighed for at indtaste det antal pladser, som du ønsker at booke for kunden.

Når du har indtastet informationen om den ønskede booking, vil de dage, hvor der er ledige tider, der matcher søgekriterierne, blive fremhævet med grønt i kalenderen. Vælg en dag i, og du vil få ledige tider på denne dag vist. Vælg herefter en tid og tryk 'Book tid'. Tiden er nu booket, og du vil blive sendt videre til en side med information om den konkrete booking.

OBS! Når du booker en tid til en kunde via kvik book, kontaktes kunden ikke automatisk med en bekræftelse af den bookede tid. Hvis dette ønskes, skal kunden kontaktes manuelt (se Kontakt kunde for mere information).


Bemærk! Som udgangspunkt er det i både Kvik book og i online booking kun muligt at booke én ydelse ad gangen. Herudover er det dog muligt at oprette forskellige tillæg til dine ydelser, som kan bookes på samme tid som ydelsen. Hvis du ønsker, at det skal være muligt at booke flere ydelser på samme tid, skal dine ydelser også oprettes som tillægsydelser. På denne måde er det muligt at booke et ubegrænset antal af ydelser på samme tid.

Se Kopiering af ydelser til tillægsydelser for mere information.


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede