Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Kopiering af ydelser til tillægsydelser

Kopiering af ydelser til tillægsydelser

Du kan oprette nye ydelsestillæg ved at kopiere dine hovedydelser. Denne simple manøvre gør det muligt for dig og dine kunder at booke flere af dine ydelser på én gang.

På ydelsesoversigten skal du markere de ydelser, du ønsker at kopiere til tillægsydelser. Herefter skal du scrolle ned til feltet 'Med markerede gør:' og vælge 'Kopier til tillægsydelser ...'. Du skal nu vælge, om du vil placere ydelserne i en allerede eksisterende tillægsydelsesgruppe eller om du vil oprette en ny tilsvarende tillægsydelsesgruppe, og derefter trykke på 'Opdater markerede'.

 

Du skal nu indstille, hvilke hovedydelser, de nye tillægsydelser skal være aktive på. Dette gør du ved at gå til 'Indstillinger' > 'Booking' > 'Ydelsestillæg'. Gå herefter til dine nyoprettede tillægsydelser, og tryk 'Ret' ud for hver enkelt. Åbn fanebladet 'Aktiver på ydelser', hvorefter du skal markere de ønskede hovedydelser. Tillægsydelsen bliver herefter tildelt samme varenr. som den tilknyttede hovedydelse, så hvis der ændres i prisen på den ene af ydelserne, så ændres det automatisk på den anden.

Husk at trykke på 'Opdater' for at gemme.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede