Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Guideoversigt

Tillægsgrupper


Indholdsfortegnelse

1.6.110.0  Tillægsgrupper

1.6.110.0 Tillægsgrupper

Hvis du trykker på tandhjulet ud for en tillægsydelsesgruppe har du mulighed for at lave indstillinger for den enkelte tillægsgruppe, for både front-end (dine kunder) og back-end (din virksomhed).

Front-end:

  • Begræns til en tillægsydelse i gruppen: Vælger du at markere denne boks, vil kunden kun have mulighed for at vælge én tillægsydelse fra denne gruppe.
  • Skal vælge antal tillægsydelser i gruppen: Hvis du markerer denne boks, påkræves det at kunden skal vælge minimum en tillægsydelse fra gruppen.
  • Krav til antal tillægsydelser: Du har to muligheder til denne funktion. Du kan enten bestemme, at der skal vælges samme antal tillægsydelser, som det antal deltagere kunden booker for. Alternativt kan du i boksene nedenunder angive, om du ønsker at der skal være et maksimum og minimum antal for tillægsydelserne i gruppen. Hvis du angiver 10-50, skal antallet af valgte tillægsydelser i den specifikke tillægsgruppe ligge derimellem. Den er især anvendelig til rundvisninger hvor kunden skal kunne tilmelde en gruppe med angivelse af et antal deltagere inden for et bestemt interval. 

Back-end:

  • Begræns til en tillægsydelse i gruppen: Her kan du bestemme, at der kun skal være mulighed for at vælge én tillægsydelse fra denne gruppe, når du booker gennem kvikbook.
  • Skal vælge antal tillægsydelser i gruppen: Her kan du påkræve, at minimum en tillægsydelse fra gruppen skal vælges, når du booker i kvikbook.
  • Krav til antal tillægsydelser: Du har to muligheder til denne funktion. Du kan enten bestemme, at der skal vælges samme antal tillægsydelser, som det antal deltagere kunden booker for. Alternativ kan du i boksene nedenunder angive, om du ønsker at der skal være et maksimum og minimum antal for tillægsydelserne i gruppen. Hvis du angiver 10-50, skal antallet af valgte tillægsydelser i den specifikke tillægsgruppe ligge derimellem. Den er især anvendelig til rundvisninger hvor kunden skal kunne tilmelde en gruppe med angivelse af et antal deltagere inden for et bestemt interval. 

Bemærk! Front-end indstillingerne vil kun være gældende for dine kunder, mens back-end indstillingerne kun er gældende for dig når du f.eks. booker for en kunde i kvikbook.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede