Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Tillægsgrupper

Tillægsgrupper

Ved at trykke på tandhjulet ud for en tillægsydelsesgruppe har du mulighed for at lave indstillinger for den enkelte tillægsgruppe, for både front-end (dine kunder) og back-end (din virksomhed).

Front-end:

  • Begræns til en tillægsydelse i gruppen: Markerer du denne boks, vil kunden kun have mulighed for at vælge én tillægsydelse fra denne gruppe.
  • Skal vælge tillægsydelse i gruppen: Hvis du markerer denne boks, påkræves det at kunden skal vælge minimum en tillægsydelse fra gruppen.
  • Krav til antal tillægsydelser: Du har to muligheder til denne funktion. Du kan enten bestemme, at der skal vælges samme antal tillægsydelser, som det antal deltagere, kunden booker for. Alternativt kan du i boksene nedenunder angive, om du ønsker, at der skal være et maksimum og minimum antal for tillægsydelserne i gruppen. Hvis du angiver 10-50, skal antallet af valgte tillægsydelser i den specifikke tillægsgruppe ligge derimellem. Den er især anvendelig til rundvisninger, hvor kunden skal kunne tilmelde en gruppe med angivelse af et antal deltagere inden for et bestemt interval. 

Back-end:

  • Begræns til en tillægsydelse i gruppen: Her kan du bestemme, at der kun skal være mulighed for at vælge én tillægsydelse fra denne gruppe, når du booker gennem kvikbook.
  • Skal vælge tillægsydelser i gruppen: Her kan du påkræve, at minimum en tillægsydelse fra gruppen skal vælges, når du booker i kvikbook.
  • Krav til antal tillægsydelser: Du har to muligheder til denne funktion. Du kan enten bestemme, at der skal vælges samme antal tillægsydelser, som det antal deltagere, kunden booker for. Alternativ kan du i boksene nedenunder angive, om du ønsker at der skal være et maksimum og minimum antal for tillægsydelserne i gruppen. Hvis du angiver 10-50, skal antallet af valgte tillægsydelser i den specifikke tillægsgruppe ligge derimellem. Den er især anvendelig til rundvisninger, hvor kunden skal kunne tilmelde en gruppe med angivelse af et antal deltagere inden for et bestemt interval. 

Bemærk! Front-end indstillingerne vil kun være gældende for dine kunder, mens back-end indstillingerne kun er gældende for dig når du f.eks. booker for en kunde i kvikbook.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede