Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Guideoversigt

Ret tillæg


Indholdsfortegnelse

1.6.11.0  Ret tillæg

1.6.11.0 Ret tillæg

Du har mulighed for at ændre indstillingerne for det enkelte tillæg ved på tillægsoversigten at vælge 'Ret' ud for det tillæg, du ønsker at ændre. Indstillingerne ændres ved at markere (funktionen aktiveres) eller afmarkere (funktionen deaktiveres) boksen ud for den indstilling, du ønsker at ændre. Tryk herefter 'Opdater' i bunden af siden.
 
Ved at trykke på den lille pil til højre kan du se og ændre indstillingerne i den pågældende kategori.

 

Under 'Generelle indstillinger' har du mulighed for at ændre en række generelle indstillinger for denne ydelse. Du har her følgende muligheder:

  • Kasse - varenr.: Hvis du har tilkøbt kassemodulet, har du her mulighed for at indtaste et varenummer til tillægget. Dette gør det muligt at betale for ydelsen via kassesystemet. Når du har indtastet et varenummer, vil der fremkomme nye felter (Som vist i skærmbilledet). Du har her mulighed for at bestemme, hvorvidt tillægget er en aktiv vare, ændre varens navn, ændre varens pris samt at gå videre til yderligere vareindstillinger. Se separat vejledning om Kassemodulet for mere information.
  • Aktiver stykvælger: Du kan her gøre det muligt for kunden at bestille mere en et styk af samme tillæg. Dette kan f.eks. være relevant, hvis tillægget er en vare, som kunden godt kan købe flere af. Som standard er denne funktion ikke aktiveret og hvert tillæg kan derfor kun bookes en gang i samme booking.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!

 


Under 'Aktiver på ydelser' har du mulighed for at markere de ydelser, hvor den pågældende tillægsydelse skal være aktiv.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede