Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Guideoversigt

Oprettelse af nyt tillæg


Indholdsfortegnelse


1.6.110.0 Oprettelse af nyt tillæg

Du kan oprette nye tillægsydelser på tillægsydelsesoversigten.

Du har øverst på oversigten mulighed for at oprette nye tillægsydelser. Her skal du først indtaste tillægsydelsens navn. Vær opmærksom på, at det også er dette navn, kunden ser, når han/hun ønsker at booke tillægsydelsen. Herefter skal du vælge, hvilken gruppe, du ønsker at placere tillægsydelsen i, hvad prisen for tillægsydelsen i kroner skal være, samt hvor lang tid tillægsydelsen varer. Det er meget vigtigt, at du vælger den korrekte tid, da det er her, du fortæller systemet hvor lang tid, der skal bookes. Under 'Kunden ser' har du mulighed for at bestemme, hvor lang tid kunden skal se, at tillægsydelsen varer, når han/hun ønsker booker denne. De samme regler gælder som ved oprettelse af en almindelig ydelse.


Bemærk! Husk at tillægsydelsens varighed skal kunne placeres inden for kalenderens arbejdstid. F.eks. kan en tillægsydelse, der varer 50 minutter ikke placeres, hvis kalenderen kun er åben i 45 minutter.


Til sidst kan du vælge hvorvidt tillægsydelsen skal udbydes på alle kalendere, eller om du vil tilmelde tillægsydelsen manuelt på de kalendere, der skal udbyde denne. Manuel tilmelding kan f.eks. bruges, hvis du har flere ansatte (med en kalender per ansat), hvor kun enkelte af disse kan udføre en bestemt behandling. I dette tilfælde ville du skulle vælge 'Nej, jeg tilmelder manuelt' og så tilmelde tillægsydelsen manuelt på de kalendere, der skal udbyde denne. Tryk til sidst på 'Opret tillægsydelse' og tillægsydelsen er oprettet og fremgår nu af tillægsydelsesoversigten

Som ved kopiering af hovedydelser til tillægsydelser skal du nu indstille, hvilke hovedydelser, den nye tillægsydelse skal være aktive på. Dette gør du ved at trykke på 'Ret' ud for tillægsydelsen, hvorefter du åbner fanebladet 'Aktiver ydelser' og markerer de ønskede hovedydelser. 

Tillægsydelsen bliver herefter tildelt samme varenr. som den tilknyttede hovedydelse, hvilket betyder, at hvis der ændres i prisen på den ene af ydelser, så ændres der tilsvarende på den anden.

Du kan til enhver tid oprette nye tillægsydelser.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede