Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Indstillinger

Indstillinger

Du har mulighed for at ændre det enkelte holds/kursus indstillinger. Dette gør du ved at vælge 'Ret' under 'Indstillinger' ud for den ønskede ydelse på ydelsesoversigten.

De fleste af de indstillinger, der findes her, er de samme som for alle andre ydelser. For en forklaring af disse indstillinger henvises der til den separate vejledning Generel vejledning. Der er dog nogle ekstra muligheder i forbindelse med hold- og kursusydelser. Disse er samlet under fanen 'Hold-/kursusindstillinger'.

Du har her følgende muligheder:

  • Hold / kursus antal pladser: Du kan bestemme, hvor mange pladser der er på holdet/kurset. Det er vigtigt, at du husker at indstille antallet af pladser, da ydelsen som standard indstilles til kun at indeholde én plads.
  • Må booke flere af samme?: Du kan bestemme, hvorvidt en kunde må booke flere pladser på samme hold/kursus. Er funktionen deaktiveret, kan kunderne som altid kun booke én ydelse ad gangen, men er funktionen derimod aktiveret, kan kunden foretage flere seperate bookinger. Dette kan være relevant, hvis du ønsker, at dine kunder skal kunne booke pladser på holdet til f.eks. venner og bekendte. 
  • Venteliste: Du har mulighed for at aktivere en venteliste for dine kunder, hvis der ikke er flere pladser på det ønskede hold/kursus. Angiv, hvor mange antal pladser, der må være på en venteliste. Bemærk, at denne holdventeliste er anderledes end den type venteliste, der gælder for almindelige ydelseser. Ved holdventelister bliver kunden automatisk tildelt en plads, når en plads bliver ledig. Kunden får ligeledes automatisk tilsendt en mail. Det kan dog være en god idé også at sende en SMS. Dette gøres ved at markere feltet 'Send SMS til bruger, når han/hun får en plads'. Du har mulighed for at ændre teksten i den SMS, der sendes ud, under 'Tekster' (Se den separate vejledning Generel vejledning for mere information). For at få det optimale ud af ventelistefunktionen, anbefales det, at SMS-modulet tilkøbes. Selve modulet er gratis, og du betaler kun per udsendt SMS (Se den separate vejledning SMS-modulet for mere information). Du kan bl.a. se antallet af ventelistetilmeldinger på den avancerede dagsvisning (Se Hold- og kursusbookinger i kalendervisninger for mere information).
  • Tilmeld flere: Du kan aktivere muligheden for, at både du (i kvikbook) og kunden kan booke flere pladser på et hold på én gang. Du kan indstille, hvor mange pladser en kunde må booke, ligesom du kan indstille, hvorvidt der skal oprettes en booking pr. deltager eller blot pr. booking. Hvis du ønsker at oprette en booking pr. deltager, giver du kunden mulighed for at angive oplysninger på de øvrige deltagere, som kunden booker tid til. Ved hjælp af ekstrafelter kan navn og telefonnummer på den enkelte deltager eksempelvis angives. Ønsker du imidlertid blot at oprette én booking, får kunden derfor kun udstedt en enkelt booking samlet for alle detlagere. 

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


Bemærk! Hvis du har mange hold/kurser, har du mulighed for at indsætte en hold/kursusoversigt på din hjemmeside. Dette gøres under 'Indstillinger' > 'Indsætningskode' > 'Hold / kursus - liste' (Se den separate vejledning Generel vejledning for mere information).


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede