Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Vejledninger - Indstillinger

Indstillinger

Du har mulighed for at ændre det enkelte holds/kursus indstillinger. Dette gøres ved at vælge 'Ret' under 'Indstillinger' ud for den ønskede ydelse på ydelsesoversigten. Indstillingerne ændres ved at markere (funktionen aktiveres) eller afmarkere (funktionen deaktiveres) boksen ud for den indstilling, du ønsker at ændre. Tryk herefter 'Opdater' i bunden af siden. De fleste af de indstillinger, der findes her, er de samme som for alle andre ydelser. For en forklaring af disse indstillinger henvises der til den separate vejledning Generel vejledning. Der er dog nogle ekstra muligheder i forbindelse med hold- og kursusydelser, der står samlet under fanen 'Hold / kursus indstillinger'.

Du har her følgende muligheder:

  • Hold / kursus antal pladser: Du kan her bestemme, hvor mange pladser der er på holdet/kurset. Hvis der er tale om et hold, så betegner antal pladser det antal pladser, der er per gang. Det er vigtigt, at du husker at indstille antallet af pladser her, da det som standard indsættes, at der kun er én plads på holdet.
  • Må booke flere af samme?: Du kan her bestemme, hvorvidt en kunde må booke flere pladser på samme hold/kursus. Som altid kan man kun booke én ydelse ad gangen, men hvis denne funktion er aktiveret, kan kunden foretage flere separate bookinger af pladser på samme hold/kursus. Dette kan være relevant, hvis du ønsker, at dine kunder skal kunne booke pladser på holdet til f.eks. venner og bekendte. Hvis funktionen er deaktiveret, kan samme kunde kun booke én plads på samme hold/kursus. Hvis der er tale om et hold, kan kunden dog selvfølgelig booke en plads på et hold, der foregår på et andet tidspunkt.
  • Venteliste: Du har her mulighed for at aktivere brugen af en venteliste. Hvis ventelisten er aktiveret, kan kunder blive tilbudt at blive skrevet op på en venteliste, hvis der ikke er flere pladser på det ønskede hold. Bemærk at denne holdventeliste er anderledes end den normale ydelsesventeliste. I modsætning til sidstnævnte manuelle venteliste, er holdventelisten automatisk forstået således at kunden automatisk bliver notificeret, hvis han/hun har fået tildelt en plads på holdet. Samtidig bookes der automatisk en tid til den pågældende kunde. Pladsen tildeles automatisk, når en anden kundes booking slettes, hvad enten kunden selv sletter bookingen eller sletningen foretages af personale. For at få det optimale ud af ventelistefunktionen, anbefales det, at SMS-modulet tilkøbes. Selve modulet er gratis og du betaler kun per udsendt SMS (Se den separate vejledning SMS-modulet for mere information). Når du har aktiveret brugen af holdventelisten, skal du indtaste antal pladser på ventelisten. Herudover kan du vælge, hvorvidt der skal sendes SMS til bruger, når han/hun rykker op på ventelisten og/eller hvorvidt der skal sendes SMS til bruger, når han/hun får en plads på holdet. Det anbefales, at du aktiverer i hvert SMS ved plads, da kunden ellers ikke informeres automatisk om sin plads og booking. Du har mulighed for at ændre teksten i den SMS, der sendes ud, under 'Tekster' (Se den separate vejledning Generel vejledning for mere information). Du kan bl.a. se antallet af ventelistetilmeldinger på den avancerede dagsvisning (Se Hold- og kursusbookinger i kalendervisninger for mere information).
  • Tilmeld flere: Du kan her aktivere muligheden for at tilmelde flere deltagere til et hold på én gang. Dette vil gøre det nemmere for både dig (i kvik book) og kunden, at booke flere pladser på én gang. Du kan desuden bestemme hvor mange pladser kunden skal kunne booke. Hvis du eksempelvis har 10 pladser på et hold, kan du vælge at kunden kan booke samtlige pladser eller kun f.eks. 5 af pladserne. Hvis du markerer i 'Sæt pr. kundegruppe' bliver der kun vist de kundegrupper der kan booke den specifikke ydelse. Herefter kan du begrænse antallet af pladser som den enkelte kundegruppe skal kunne booke. Du kan enten vælge 'Opret booking pr. deltager' eller 'Opret kun én booking'. Ved valg af 'Opret booking pr. deltager' giver du kunden mulighed for at angive oplysningerne på de deltagere der bookes tid til. Dette kan yderligere optimeres med Ekstra felter for at tilføje eksempelvis navn og tlf. på den enkelte deltager. Ved valg af 'Opret kun én booking' vil kunden få én booking udstedet på alle deltagerene i stedet for en for hver enkelt deltager. Uanset hvilken af de to ovenstående du vælger, kan du nu tilmelde flere deltagere på samme tid ved at angive antal under 'Antal pladser'/'Pladser' inde i Kvik book for dig eller front end for kunden.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


Bemærk! Hvis du har mange hold/kurser, har du mulighed for at indsætte en hold/kursusoversigt på din hjemmeside. Dette gøres under 'Indstillinger' -> 'Indsætningskode' -> 'Hold / kursus - liste' (Se den separate vejledning Generel vejledning for mere information).


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede