Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Hold / Kursus - Liste

Hold / Kursus - Liste

Under 'Hold/kursus - Liste' kan du ændre indstillinger, der giver dig mulighed for at vise en hold- eller kursusoversigt på din hjemmeside. Holdoversigten kan vise alle hold i en given uge med tidspunkt, antal og kalendernavn. For mere information om hold- og kursusbooking se den separate vejledning Hold- og kursusbooking. Indstillingerne ændres ved at markere (funktionen aktiveres) eller afmarkere (funktionen deaktiveres) boksen ud for den indstilling, du ønsker at ændre. Tryk herefter 'Opdater' i bunden af siden.

Du har her følgende muligheder:

  • Hold / kursus – Liste: Du har her mulighed for at aktivere hold/kursus oversigten, der giver dig mulighed for at lægge en liste over hold og kurser ind på din hjemmeside. Når du har aktiveret funktionen ved at sætte et flueben, fremkommer flere felter (Som vist i skærmbilledet). Du har her mulighed for at bestemme, hvor mange dage frem oversigten skal gælde for.
  • Tekst farve: Du kan her bestemme hvilken farve teksten skal have. Som standard vil  holdende blive vist med følgende farver:
    • Grøn: Ledige pladser
    • Gul: Venteliste
    • Rød: Alt optaget - også på ventelisten
    • Grå: Holdet er overstået

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!

Ved at trykke på linket kan du se oversigten og dermed hvordan dine ændringer ser ud. Oversigten sættes ind på din hjemmeside ved hjælp af indsætningskoden i tekstfeltet. GECKO Booking hjælper gerne med at lægge indsætningskoden ind på din hjemmeside uden ekstra beregning.

Se mere information om Indsætningskoder til Værdikort her.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede