Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Oprettelse af hold/kursus

Oprettelse af hold/kursus

Som alle andre ydelser skal hold/kursusydelser oprettes, før de kan bookes af kunder. Du opretter ydelsen på ydelsesoversigten, som du kan tilgå under menupunktet 'Booking' > 'Ydelser'.

Øverst på ydelsesoversigten har du mulighed for at oprette nye ydelser. Hvis du har oprettet flere kundegrupper, skal du huske at vælge, hvilken kundegruppe, du ønsker at oprette ydelsen i. Dette gør du ved at vælge den ønskede kundegruppe ud for 'Vis ydelser til kundegruppe'. 


Når du opretter en hold- eller kursusydelse, skal du udfylde følgende:

Navn: Indtast holdets/kursets navn. Det kunne f.eks. være 'Spinning' eller 'Journalistkursus'. Vær opmærksom på, at det også er dette navn, kunden kan se, når vedkommende ønsker at booke ydelsen.

Type: Vælg, hvilken type ydelse det drejer sig om. Vælg her hold/kursus.

Pris: Notér prisen for ydelsen i kroner.

Tid: Angiv hvor lang tid, ydelsen varer. Bemærk, at der kan være forskel på, hvor lang tid bookingen tager for dig, og hvor lang tid den tager for dine kunder. Ved 'Book tid' vælger du, hvor lang tid der skal bookes til holdet/kurset i din egen kalender. Ved 'Kunden ser' angiver du, hvor lang tid kunden skal se, at holdet/kurset varer. 

Udbydes på alle kalendere: Slutteligt skal du vælge, hvorvidt ydelsen skal udbydes på alle kalendere, eller om du vil tilmelde ydelsen manuelt på de kalendere, der skal udbyde ydelsen. Ved hold- og kursusydelser anbefales det, at du altid vælger at tilmelde ydelsen manuelt, da ydelsen som hovedregel kun skal udbydes på én kalender (Se nedenfor).

Når du har indtastet ovenstående informationer, klikker du på 'Opret ydelse', og ydelsen er nu oprettet! Det er dog vigtigt, at du husker at ændre hold/kursusydelsens indstillinger, så de svarer til det ønskede. F.eks. oprettes holdet/kurset som udgangspunkt til kun at bestå af én plads, hvilket sjældent er tilfældet. Ydelsens indstillinger ændres ved at trykke 'Ret' under kolonnen 'Indstillinger' ud for hold/kursusydelsen (Se Indstillinger for mere information).


Bemærk! Når ydelsen først er oprettet, er det ikke længere muligt at ændre ydelsens varighed. Ønsker du at ændre varighed, skal du oprette en ny ydelse med de korrekte informationer, hvorefter den originale slettes. 


Når ydelsen er oprettet, skal den tilknyttes en kalender, den kan bookes i. Det anbefales som hovedregel, at der oprettes en ny kalender til formålet, dvs. at der f.eks. oprettes en kalender 'Spinninghold' til ydelsen 'Spinning'. Dette bør gøres for at undgå fejl.

Når den nye kalender er oprettet, skal du huske at indstille kalenderens arbejdstider. Arbejdstiden skal oprettes, så den passer præcist med, at holdet/kurset kan bookes på det ønskede tidspunkt. Det vil sige, at hvis du ønsker at have et fast spinninghold hver tirsdag og torsdag fra kl. 16:00-17:00, opretter du en arbejdstid, der gælder tirsdag og torsdag i intervallet fra 16:00 til 17:00.


Bemærk! Husk, at ydelsens varighed skal kunne placeres inden for kalenderens arbejdstid. F.eks. kan en ydelse, der varer 50 minutter, ikke placeres, hvis kalenderen kun er åben i 45 minutter.


Det er vigtigt, at du kun opretter de arbejdstider, der er behov for. Hvis arbejdstiden f.eks. oprettes til at vare 2 timer, men holdet/kurset kun varer en time, vil kunderne kunne booke holdet/kurset med forskellige starttidspunkter.

Når de korrekte arbejdstider er oprettet, skal du huske at aktivere holdet/kurset på den pågældende kalender. Dette gøres under kalenderens indstillinger. 

Holdet aktiveres ved at markere boksen 'Aktiv?'. Husk at trykke 'Opdater'. Holdet er nu aktivt og kan bookes automatisk i denne kalender.


Bemærk! Husk at deaktivere andre ydelser, der eventuelt automatisk er aktive på kalenderen!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede