Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Kundegrupper

Kundegrupper

Du kan i GECKO Booking oprette flere kundegrupper. Disse kundegrupper vil have forskellige kundekartoteker, hvorfor du kan oprette forskellige arbejdstider og forskellige ydelser for hver gruppe, samt ændre mange indstillinger separat. Dét at have flere kundegrupper anvendes som oftest, hvis du har firmaaftaler, hvor du f.eks. udbyder en service til en virksomheds medarbejdere til specialpris og i et specielt tidsrum. Kundegrupper kan også anvendes, hvis din virksomhed er fordelt på flere lokaliteter, hvorfor du har behov for at have virksomhedens lokaliteter adskilt i bookingsystemet. 

I mange tilfælde vil det dog ikke være relevant at have flere kundegrupper, idet der kun er behov for den ene standard kundegruppe. For mere information om kundegrupper og firmaordninger, se Firmaordninger'

Ved at trykke på menupunktet 'Kunder' kommer du til en oversigt over dine kundegrupper. Øverst på siden kan du se en oversigt over oprettede kundegrupper. 

Du vil i oversigten kunne se og ændre navnet på kundegrupperne. Hvis du kun har én kundegruppe, vil kundegruppenavnet som oftest være navnet på din virksomhed, f.eks. 'Klinik GECKO'. Du har her følgende muligheder:

Øverst på siden kan du ligeledes oprette en ny kundegruppe ved at indtaste gruppens navn og trykke på 'Opret kundegruppe'. Kundegruppen er nu oprettet og fremgår nu af oversigten. Husk at ændre kundegruppens indstillinger så de svarer til det ønskede. 


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede