Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Kundegrupper


Indholdsfortegnelse

1.5.1  Kundegrupper

1.5.1 Kundegrupper

Du kan i GECKO Booking oprette flere kundegrupper. Disse kundegrupper vil have forskellige kundekartoteker, hvorfor du kan oprette forskellige arbejdstider og forskellige ydelser for hver gruppe, samt ændre mange indstillinger separat. Dét at have flere kundegrupper anvendes som oftest, hvis du har firmaaftaler, hvor du f.eks. udbyder en service til en virksomheds medarbejdere til specialpris og i et specielt tidsrum. Kundegrupper kan også anvendes, hvis din virksomhed er fordelt på flere lokaliteter, hvorfor du har behov for at have virksomhedens lokaliteter adskilt i bookingsystemet. 

I mange tilfælde vil det dog ikke være relevant at have flere kundegrupper, idet der kun er behov for den ene standard kundegruppe. For mere information om kundegrupper og firmaordninger, se Firmaordninger'

Ved at trykke på menupunktet 'Kunder' kommer du til en oversigt over dine kundegrupper. Øverst på siden kan du se en oversigt over oprettede kundegrupper. 

Du vil i oversigten kunne se og ændre navnet på kundegrupperne. Hvis du kun har én kundegruppe, vil kundegruppenavnet som oftest være navnet på din virksomhed, f.eks. 'Klinik GECKO'. Du har her følgende muligheder:

Øverst på siden kan du ligeledes oprette en ny kundegruppe ved at indtaste gruppens navn og trykke på 'Opret kundegruppe'. Kundegruppen er nu oprettet og fremgår nu af oversigten. Husk at ændre kundegruppens indstillinger så de svarer til det ønskede. 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede