Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Kunder

Kunder

I dit kundekartotek kan du få et overblik over de kunder, der er oprettet i systemet. Du kan tilgå dit kundekartotek ved at trykke på 'Kunder' -> 'Vis' ud for den ønskede kundegruppe på kundegruppeoversigten.

Øverst kan du se en oversigt over eksisterende kunder. Hvis du har et stort kundekartotek, skal du være opmærksom på, at der kun vises 50 kunder per side. Du kan bevæge dig frem og tilbage mellem de forskellige sider under kundelisten. Kundedatabasen kan hurtigt vokse sig meget stor, hvorfor du altid kan søge direkte efter en kunde ved hjælp af søgefeltet til højre.

Du kan redigere de eksisterende kunder ved at trykke 'Ret' ud for kunden, hvorefter du vil komme videre til en side med oplysninger om den pågældende kunde (se Kundeoplysninger for mere information). Samtidig kan du også slette kunden ved at markere 'Slet?' og derefter trykke på 'Slet markerede'.

Øverst på siden kan du ligeledes oprette en ny kunde ved at indtaste de ønskede informationer og trykke på 'Opret ny kunde'. Kunden er nu oprettet, og du sendes automatisk videre til en side med oplysninger om kunden. Du kan her tilføje yderligere oplysninger (se Kundeoplysninger for mere information).


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede