Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Dubletter

Dubletter

Du kan i GECKO Booking finde eventuelle dubletter i din kundedatabase, dvs. kunder med flere kundeprofiler. Du kan flette disse kunder sammen, så du kun har én kundeprofil per kunde.

Du kan sammenligne og flette kunder under 'Kunder' -> 'Dubletter'. Ved at trykke på 'Dubletter?' ud for en given kundegruppe, søges der efter dubletter i den pågældende kundegruppe. Hvis du i stedet trykker på 'Find dubletter på tværs af kundegrupper', søges der efter dubletter på tværs af alle dine kundegrupper.

Når du har trykket på en af ovenstående valgmuligheder får du vist det først fundne match, hvor der er mere end en kunde registeret med samme e-mail, telefonnummer og/eller navn. Der vises kun et match ad gangen for at lette overblikket, dvs. der vises én kunde (kunden yderst til venstre) og det/de match, der eksisterer til denne kunde (til højre).

Du skal herefter bestemme, hvorvidt der faktisk er tale om den samme kunde. Hvis de to kunder er ens og skal flettes sammen til én kunde, vælges 'Ja, flet kunde'. Al information om tidligere og fremtidige bookinger, køb, etc. flettes nu sammen.  Hvis de to kunder ikke er ens, skal du vælge 'Nej, de er ikke ens'. Ved at vælge 'Gør ikke noget' kan du udskyde beslutningen om, hvorvidt kunderne er ens til et senere tidspunkt.

Der skal matches til kunden yderst til venstre. Hvis du vælger at flette kunderne, er det denne kunde, der bibeholdes. Hvide felter indikerer, at samme oplysning står registreret hos begge kunder, mens de gule felter indikerer, at der er forskelle mellem de to kunder. Du kan flytte information fra kunden til højre til kunden til venstre ved at trykke på den grønne pil.

Husk at trykke på 'Gem ændringer' for at gemme dine ændringer!


Bemærk! Hvis du vælger at flette kunderne, kan fletningen ikke senere fortrydes! Den inaktiverede kunde kan ikke genskabes.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede