Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Hurtig guide - overblik


Du kan her se en videoguide, der forklarer, hvordan du logger ind i dit bookingsystem samt giver dig et overblik. Guiden er velegnet til nye brugere. Der er derudover tre yderligere guides der hurtigt forklarer kalender, kvik book og konkret booking samt hvordan du søger efter kunder/kundeprofiler.

Indholdsfortegnelse


2.1 Hurtig guide - overblik

Du kan her se en videoguide, der forklarer, hvordan du logger ind i dit bookingsystem samt giver dig et overblik. Guiden er velegnet til nye brugere.
2.1.1 Hurtig guide - Kalender

Du kan her se en videoguide, der giver det hurtige overblik over, hvordan kalendere fungerer i dit bookingsystem. Guiden er velegnet til nye brugere.
2.1.2 Hurtig guide - Kvik book og konkret booking

Du kan her se en videoguide, der giver det hurtige overblik over, hvordan kvik book og konkrete bookinger fungerer i dit bookingsystem. Guiden er velegnet til nye brugere.
2.1.3 Hurtig guide - Søg kunde og kundeprofil

Du kan her se en videoguide, der giver det hurtige overblik over, hvordan du søger efter kunder og kundeprofiler i dit bookingsystem. Guiden er velegnet til nye brugere.
 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede