Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Vejledninger - Ressourcekalender

Med en ressourcekalender er det muligt nemt at skabe et overblik over de ressourcer der bliver booket til jeres kunder.

Ressourcekalender

Ressourcekalenderen giver dig et samlet overblik over de ressourcer der er booket af jer. Du finder den under 'Kalendere' og derefter vælg 'Ressourcekalender'.

Det er muligt at flytte en ressource ved at holde på bookingen og trække den rundt i kalenderen til den tid man ønsker at flytte den til. Du kan også slette en ressourcebooking ved at vælge 'Gå til ressource' (kalenderikonet). Her finder du en oversigt over dine ressourcebookinger i en bestemt periode og under 'Handling' kan du slette en ressource. Når du flytter eller sletter en ressource, er det ressourcen der flyttes/slettes og ikke bookingen.

På ressourcen er det også muligt at se, til hvilken booking ressourcen er booket og du kan også se informationer omkring kunden og behandlingen. Du har også via ikonerne mulighed for at 'Gå til ressource', 'Kassen', 'Kontakt kunden' samt 'Kundens profil'.


Bemærk! Hvis du flytter eller sletter en ressource, så er det kun ressourcen der flyttes/slettes - ikke selve bookingen.


Du opretter en ressourcebooking direkte i kalenderen ved at klikke ud for den ressource og det tidspunkt du ønsker at booke. Du kan herefter vælge at angive en note til din booking og derefter vælge 'Opret booking'. Du kan f. eks. også angive, at en bestemt ressource er til reparation og skrive i hvor lang tid. Dette vises så i kalenderen, så man ved at den ressource ikke kan bookes.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede