Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Ressourcekalender


Med en ressourcekalender er det muligt nemt at skabe et overblik over de ressourcer der bliver booket til jeres kunder.

Indholdsfortegnelse


1.4.5 Ressourcekalender

Ressourcekalenderen giver dig et samlet overblik over de ressourcer der er booket af jer. Du finder den under 'Kalendere' og derefter vælg 'Ressourcekalender'.

Det er muligt at flytte en ressource ved at holde på bookingen og trække den rundt i kalenderen til den tid man ønsker at flytte den til. Du kan også slette en ressourcebooking ved at vælge 'Gå til ressource' (kalenderikonet). Her finder du en oversigt over dine ressourcebookinger i en bestemt periode og under 'Handling' kan du slette en ressource. Når du flytter eller sletter en ressource, er det ressourcen der flyttes/slettes og ikke bookingen.

På ressourcen er det også muligt at se, til hvilken booking ressourcen er booket og du kan også se informationer omkring kunden og behandlingen. Du har også via ikonerne mulighed for at 'Gå til ressource', 'Kassen', 'Kontakt kunden' samt 'Kundens profil'.


Bemærk! Hvis du flytter eller sletter en ressource, så er det kun ressourcen der flyttes/slettes - ikke selve bookingen.


Du opretter en ressourcebooking direkte i kalenderen ved at klikke ud for den ressource og det tidspunkt du ønsker at booke. Du kan herefter vælge at angive en note til din booking og derefter vælge 'Opret booking'. Du kan f. eks. også angive, at en bestemt ressource er til reparation og skrive i hvor lang tid. Dette vises så i kalenderen, så man ved at den ressource ikke kan bookes.


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede