Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Ressourcekalender

Med en ressourcekalender er det muligt nemt at skabe et overblik over de ressourcer, der bliver booket til jeres kunder.

Ressourcekalender

Ressourcekalenderen giver dig et samlet overblik over de ressourcer, der er booket af jer. Du finder den under 'Kalendere', og derefter vælg 'Ressourcekalender'.

Det er muligt at flytte en ressource. Det gør du ved at holde på bookingen og trække den rundt i kalenderen til den tid, du ønsker at flytte den til. Du kan også slette en ressourcebooking ved at vælge 'Gå til ressource' (kalenderikonet). Her finder du en oversigt over dine ressourcebookinger i en bestemt periode, og under 'Handling' kan du slette en ressource. Når du flytter eller sletter en ressource, er det ressourcen, der flyttes/slettes og ikke bookingen.

På ressourcen er det også muligt at se, hvilken booking ressourcen er booket til, og du kan se informationer om kunden og behandlingen. Du har også mulighed for at 'Gå til ressource', 'Kassen', 'Kontakt kunden' samt 'Kundens profil'.


Bemærk! Hvis du flytter eller sletter en ressource, så er det kun ressourcen der flyttes/slettes - ikke selve bookingen.


Du kan oprette en ressourcebooking direkte i kalenderen. Det gør du ved at klikke på det ønskede tidspunkt i kalenderen for den ressource, du ønsker at booke. Du kan herefter vælge at angive en note til din booking efterfulgt af 'Opret booking'. Notefunktionen kan også bruges til at angive, at en bestemt ressource er til reparation, så dette vises i kalenderen,at ressourcen ikke kan bookes.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede