Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Aftalekort

Aftalekort

Du har mulighed for at aktivere funktionen aftalekort, der gør det muligt for dig at udprinte et aftalekort til dine kunder. Et aftalekort er en form for kvittering, hvor detaljer om kundens booking fremgår. Du kan give denne kvittering til kunden som en påmindelse om den bookede tid.

Du kan udprinte aftalekortet, når den konkrete booking vises. Aftalekortet udprintes i en størrelse, der passer til bonprinteren (se kassemodulet for mere information), men det kan dog også printes på en almindelig printer.

Aftalekort-funktionen skal aktiveres under 'Avancerede indstillinger', hvor du også har mulighed for at personliggøre den tekst, der vises på aftalekortet. Du kan bestemme, hvorvidt aftalekortet kun skal indeholde den booking, som aftalekortet printes fra, eller om det skal indeholde alle kundens aktive reservationer. Dette bestemmes også under de avancerede indstillinger.

Se Back end. Generelt for mere information. 


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede