Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Guideoversigt

Aftalekort


Indholdsfortegnelse

1.4.2.9  Aftalekort

1.4.2.9 Aftalekort

Du har mulighed for at aktivere funktionen aftalekort, der gør det muligt for dig at udprinte et aftalekort til dine kunder. Et aftalekort er en form for kvittering, hvor detaljer om kundens booking fremgår. Du kan give denne kvittering til kunden som en påmindelse om den bookede tid.

Du kan udprinte aftalekortet, når den konkrete booking vises. Aftalekortet udprintes i en størrelse, der passer til bonprinteren (se kassemodulet for mere information), men det kan dog også printes på en almindelig printer.

Aftalekort-funktionen skal aktiveres under 'Avancerede indstillinger', hvor du også har mulighed for at personliggøre den tekst, der vises på aftalekortet. Du kan bestemme, hvorvidt aftalekortet kun skal indeholde den booking, som aftalekortet printes fra, eller om det skal indeholde alle kundens aktive reservationer. Dette bestemmes også under de avancerede indstillinger.

Se Back end. Generelt for mere information. 


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede