Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Back-end: Lager

Back-end: Lager

Under 'Lager' kan du ændre indstillinger, der påvirker lager-funktionen. Bemærk at brug af lager kræver tilkøb af Kassemodulet (Se separat vejledning om Kassemodulet for mere information). Indstillingerne ændres ved at markere (funktionen aktiveres) eller afmarkere (funktionen deaktiveres) boksen ud for den indstilling, du ønsker at ændre. Tryk herefter 'Opdater' i bunden af siden.

Du har her følgende muligheder:

  • Benyt lager: Du har her mulighed for at aktivere brugen af et varelager. Som standard er lagerfunktionen ikke aktiveret.
  • Vis på vareliste?: Du har her mulighed for at bestemme, hvorvidt varelageret skal være aktiveret på varelisten. Varelisten er den vareoversigt, der fremkommer, når du under 'Kasseindstillinger' vælger 'Varer'. Som standard er denne funktion aktiveret, hvorfor varelageret vil vises her, når lagerfunktionen er aktiveret.
  • Ret på enkelt vare?: Du har her mulighed for at bestemme, hvorvidt det skal være muligt at ændre en vares lagerstatus under visningen af den enkelte vare. Som standard er denne funktion aktiveret, hvorfor varelageret vil vises her, når lagerfunktionen er aktiveret.
  • Fælles lager: Hvis du har mere end en kasse tilsluttet kontoen, kan du her vælge om de skal benytte et fælles lager eller om de skal benytte sig af forskellige lagere. Som standard benyttes separate lagere, hvis flere kasser er oprettet.
  • Standardlager: Du har her mulighed for at bestemme hvilken kasse og dermed hvilket lager, der skal benyttes i online shoppen.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!   


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede