Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Guideoversigt

Tekst editor typografier


Indholdsfortegnelse


1.6.15.130 Tekst editor typografier

Ved at trykke 'Tekst editor typografier' har du mulighed for at oprette dine egne typografier til den teksteditor, der fremkommer, når du redigerer en tekst. En typografi kan f.eks. være en overskrift i en bestemt farve, størrelse og skrifttype, som du ofte bruger i dine tekster. Hvis du opretter typografien her, behøver du ikke at lave den fra start hver gang du ændrer en tekst, men du kan hente den frem i teksteditoren.

Øverst på siden vil du se en oversigt over de tre overskriftstyper, der er oprettet som standard og som du kan vælge i teksteditoren. Du har her mulighed for at slette eller ændre i eksisterende typografier ved at markere feltet med den ønskede handling og derefter trykke 'Opdater'.

Nederst har du mulighed for at oprette en ny teksteditor typografi. Indtast navnet på din typografi, vælg farve, indtast størrelse i pixel, vælg skrifttype og hvis ønsket vælg om overskriften skal være fed, kursiv og/eller understreget. Tryk herefter 'Opret fast felt'. Typografien er nu oprettet og kan tilgås i alle teksteditorer.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede