Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Tekst editor typografier

Tekst editor typografier

Ved at trykke 'Tekst editor typografier' har du mulighed for at oprette dine egne typografier til den teksteditor, der fremkommer, når du redigerer en tekst. En typografi kan f.eks. være en overskrift i en bestemt farve, størrelse og skrifttype, som du ofte bruger i dine tekster. Hvis du opretter typografien her, behøver du ikke at lave den fra start hver gang du ændrer en tekst, men du kan hente den frem i teksteditoren.

Øverst på siden vil du se en oversigt over de tre overskriftstyper, der er oprettet som standard og som du kan vælge i teksteditoren. Du har her mulighed for at slette eller ændre i eksisterende typografier ved at markere feltet med den ønskede handling og derefter trykke 'Opdater'.

Nederst har du mulighed for at oprette en ny teksteditor typografi. Indtast navnet på din typografi, vælg farve, indtast størrelse i pixel, vælg skrifttype og hvis ønsket vælg om overskriften skal være fed, kursiv og/eller understreget. Tryk herefter 'Opret fast felt'. Typografien er nu oprettet og kan tilgås i alle teksteditorer.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede