Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Guideoversigt

Knap editor


Indholdsfortegnelse

1.6.15.140  Knap editor

1.6.15.140 Knap editor

Ved at trykke 'Knap editor' har du mulighed for at ændre udseendet på de knapper, der vises i online booking. Du har mulighed for at vælge mellem to standard knaptyper eller at oprette dine egne knaptyper.

Du har øverst mulighed for at vælge, hvilken knaptype der skal anvendes i online booking. Du kan som udgangspunkt vælge mellem tre typer, hvor 'GECKO – Bootstrap (default)' er valgt som standard. Det er denne knaptype, der passer bedst sammen med resten af online booking.

Hvis du ønsker at oprette din egen knaptype, skal du øverst vælge typen 'GECKO – Bootstrap (default)' og nederst ud for 'Gem som ny skabelon' indtaste et navn på din egen knaptype. Du har nu mulighed for at vælge din egen knaptype øverst og derefter ændre i koden og uploade nye billeder til brug på knapperne.


Bemærk! At oprette sine egen knapper kræver et vist kendskab til programmering. For langt de fleste GECKO Booking brugere vil standardknapperne være tilstrækkelige.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede