Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Ret medarbejder

Ret medarbejder

Du har mulighed for at rette en medarbejders indstillinger ved at trykke 'Ret' ud for den ønskede medarbejder på medarbejderoversigten.

Du har her følgende muligheder:

  • Navn: Du kan her ændre medarbejderens navn.
  • Aktiv: Du kan her bestemme, hvorvidt medarbejderen er aktiv.
  • Er ekspedient?: Du kan her bestemme, hvorvidt medarbejderen er ekspedient, dvs. hvorvidt medarbejderen kan vælges som ekspedient i kassesystemet (Se Medarbejdere for mere information).
  • Momsfritaget: Du kan her bestemme, hvorvidt medarbejderen er momsfritaget i forbindelse med sine ydelser eller behandlinger. Dette kan være tilfældet i visse brancher. Når en momsfritaget medarbejder er valgt i kassesystemet, vil en vare markeret som værende 'Uden moms' blive angivet med en moms på 0 DKK på den afsluttende bon (Se Ret vare for mere information). Hvis en medarbejder vælges, der ikke er momsfritaget, vil en tilsvarende vare angives inklusiv moms – Også selvom 'Uden moms' er aktiveret på varen. Det vil sige, at varen altid koster det samme for kunden ligegyldigt hvilken medarbejder der betjener ham/hende, men forskellen er, hvorvidt din virksomhed skal betale moms af beløbet til SKAT.
  • Adgange: Du kan her bestemme, hvilke kasseapparater medarbejderen skal have adgang til. Dette kan f.eks. benyttes, hvis du har flere lokationer og dermed flere kasseapparater, og du ikke ønsker at en medarbejder tilknyttet en lokation skal have adgang til et kasseapparat på en anden lokation.

Husk at trykke 'Opdater medarbejder' for at gemme en ændring! 


Bemærk! Hvis der ikke er valgt en medarbejder i kassen, når en kassebon gennemføres, vil kassesystemet altid gå efter varens momsindstillinger. Hvis en vare er markeret som værende uden moms, vil den derfor angives med en moms på 0 DKK, hvis en medarbejder ikke er valgt.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede