Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Guideoversigt

Leverandører


Indholdsfortegnelse

16.8.7  Leverandører

16.8.7 Leverandører

Du har i GECKO Booking mulighed for at oprette de leverandører, du modtager dine varer fra. Dette kan lette dit overblik og hjælpe dig med at holde styr på dine varer i varekartoteket. Hvis du ikke forhandler produkter i din virksomhed, er det ikke relevant at oprette leverandører.

Du har øverst på siden mulighed for at oprette en ny leverandør. Tryk på den blå knap 'Tilføj leverandør' og indtast navnet på leverandøren. Leverandøren er nu oprettet!

Du kan også tilmelde dig leverandørvaregrupper.(Se leverandørvaregrupper for mere information.)


Øverst på siden kan du se en oversigt over de leverandører, du har oprettet. Du har her mulighed for at aktivere/inaktivere leverandørerne samt slette dem, hvis dette er ønsket.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!

Når du har oprettet de leverandører, du modtager varer fra, skal du under den enkelte vares indstillinger markere, at pågældende vare stammer fra en bestemt leverandør (Se Ret vare for mere information). Når alle varer er tilknyttet en leverandør, gør det det nemmere for dig, når f.eks. nye varer skal bestilles hjem (Se Genbestillingslister for mere information).


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede