Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Guideoversigt

Varegrupper


Indholdsfortegnelse

16.8.3  Varegrupper
   16.8.3.1  Importer varer

16.8.3 Varegrupper

Du har i GECKO Booking mulighed for at opdele dine varer i varegrupper. Dette gør det nemmere at holde styr på dine varer. Herudover er brugen af varegrupper en fordel i forhold til de forskellige udtræksmuligheder, du har i GECKO Booking (Se Udtræk for mere information).

Øverst har du mulighed for at se en oversigt over de varegrupper, du har oprettet. Du har her følgende muligheder:

  • Se varer: Du har her mulighed for at se, hvilke varer varegruppen indeholder. Når du vælger at trykke 'Se varer' ud for en bestemt varegruppe, overføres du til vareoversigten. Det er her valgt, at det er varer tilhørende denne varegruppe, du ønsker at se (Se Varer for mere information).
  • Undergrupper: Hvis du har mange varer, kan det være en fordel foruden varegrupper at oprette vareundergrupper. Hvis du f.eks. har mange varer i en varegruppe benævnt 'Hårprodukter', kan du oprette undergrupper til denne varegruppe, f.eks. 'Stylingsprodukter' og 'Hårkurer'. Brugen af undergrupper kan igen være en fordel i forhold til dine udtræksmuligheder (Se Udtræk for mere information). Samtidig kan undergrupper hjælpe dig til at få et bedre overblik over et meget stort antal varer. Når du vælger at trykke på 'Undergrupper' ud for en varegruppe, vil du blive overført til en side, der er næsten identisk med varegruppeforsiden. Eneste forskel er, at de varegrupper, der står på listen, er undergrupper til den valgte varegruppe og at de varegrupper, du opretter her, oprettes som vareundergrupper til den valgte varegruppe.
  • Importer varer: Hvis du allerede har en liste over dine varer i et elektronisk format, har du mulighed for at importere denne liste til GECKO Booking. På denne måde slipper du for manuelt at skulle tilføje alle varerne. Se Importer varer for mere information.
  • Aktiv: Hvis en varer ligger i en inaktiv varegruppe, kan varen ikke blive søgt frem i kassen.
  • Slet: Du har her mulighed for at slette en oprettet varegruppe. Når du sletter en varegruppe, slettes varerne i denne gruppe ikke.

I midten af siden har du mulighed for at tilføje en ny varegruppe. Indtast varegruppens navn og tryk 'Opret varegruppe'. Varegruppen er nu oprettet og fremgår af ovenstående oversigt. Husk at tilføje varer til den oprettede varegruppe. Dette kan gøres under den enkelte vares indstillinger (Se Ret vare for mere information) eller ved at importere en liste af varer til pågældende gruppe (Se Importer varer for mere information).


Leverandørvaregrupper

Nederst på siden har du mulighed for at se en oversigt over de leverandørvaregrupper som du er tilmeldt. For at kunne se disse grupper, skal du tilmelde en vareliste til din konto. GECKO har til dette formål importeret forskellige varelister fra diverse leverandører og du har mulighed for at tilmelde en af disse varelister til netop din konto. På denne måde skal du ikke selv tilføje alle varerne manuelt. Du tilmelder dig disse varelister via den blå knap 'Tilmeld vareliste'. 

Dernæst vil der komme en oversigt frem over alle varelisterne. Du skal markere ud for alle de leverandører og mærker som du benytter dig af. Når dette er gjort vil de markerede lister være synlige på 'Leverandørvaregruppe'-oversigten. Ved at trykke på 'Se varer' har du mulighed for at se de varer, der er indeholdt i den pågældende leverandørvaregruppe. 

Du kan læse mere om hvordan du opdaterer dine leverandørvaregrupper  i FAQ'en Hvordan opdater jeg mine leverandørvaregrupper?

Du kan læse mere om hvordan du præcist får tilmeldt en vareliste i FAQ'en Hvordan tilknytter jeg nye varelister til min konto?


16.8.3.1 Importer varer

Hvis du allerede har en liste over dine varer i et elektronisk format, har du mulighed for at importere denne liste til GECKO Booking. På denne måde slipper du for manuelt at skulle tilføje alle varerne. Bemærk at du kun kan importere varer til en varegruppe af gangen, dvs. at din liste kun må indeholde varer, der skal i samme varegruppe. Det anbefales samtidigt, at listen kun indeholder varer fra en bestemt leverandør, da du har mulighed for automatisk at tilføje en leverandør til varerne i stedet for manuelt at skulle vælge leverandør på alle varer. Den uploadede fil skal være i .csv format.

Du kan importere varer til en varegruppe på varegruppeoversigten.

Hvis du ønsker det, kan du her vælge, hvilken leverandør varerne skal tilføjes med. Hvis leverandør ikke ønskes tilføjet, behøver du ikke vælge en leverandør i listen. Vælg herefter hvilken fil der skal uploades og tryk 'Upload fil'. Varerne i den pågældende fil uploades nu til dit varekartotek. Bemærk at importen godt kan tage flere minutter at gennemføre.

Du har desuden også mulighed for at uploade csv-filer under værdikort og kunder.

 


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede