Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Varegrupper

Varegrupper

Du har i GECKO Booking mulighed for at opdele dine varer i varegrupper. Dette gør det nemmere at holde styr på dine varer. Herudover er brugen af varegrupper en fordel i forhold til de forskellige udtræksmuligheder, du har i GECKO Booking (Se Udtræk for mere information).

På siden har du mulighed for at se en oversigt over de varegrupper, du har oprettet. Du har her følgende muligheder:

  • Se varer: Du har her mulighed for at se, hvilke varer varegruppen indeholder. Når du trykker 'Se varer' ud for en bestemt varegruppe, overføres du til vareoversigten med varer tilhørende denne varegruppe.
  • Undergrupper: Hvis du har mange varer, kan det være en fordel at oprette vareundergrupper. Hvis du f.eks. har mange varer i en varegruppe benævnt 'Hårprodukter', kan du oprette undergrupper til denne varegruppe, f.eks. 'Stylingsprodukter' og 'Hårkurer'. Brugen af undergrupper kan igen være en fordel i forhold til dine udtræksmuligheder (Se Udtræk for mere information). Samtidig kan undergrupper hjælpe dig til at få et bedre overblik over et meget stort antal varer. Når du trykker på 'Undergrupper' ud for en varegruppe, vil du blive overført til en side, der er næsten identisk med varegruppeforsiden. Eneste forskel er, at de varegrupper, der står på listen, er undergrupper til den valgte varegruppe, og at de varegrupper, du opretter her, oprettes som vareundergrupper til den valgte varegruppe.
  • Importer varer: Hvis du allerede har en liste over dine varer i et elektronisk format, har du mulighed for at importere denne liste til GECKO Booking. På denne måde slipper du for manuelt at skulle tilføje alle varerne. Se Importer varer for mere information.
  • Ret: Her har du muliged for at rette en varegrupper, herunder navn, kategorie, og om varegurppen er aktiv. 
  • Aktiv: Hvis en varer ligger i en inaktiv varegruppe, kan varen ikke blive søgt frem i kassen.
  • Slet: Du har her mulighed for at slette en oprettet varegruppe. Når du sletter en varegruppe, slettes varerne i denne gruppe ikke.

Øverst i højre hjørne har du mulighed for at tilføje en ny varegruppe. Indtast varegruppens navn og tryk 'Opret varegruppe'. Varegruppen er nu oprettet og fremgår af ovenstående oversigt. Husk at tilføje varer til den oprettede varegruppe. Dette kan gøres under den enkelte vares indstillinger (Se Ret vare for mere information) eller ved at importere en liste af varer til pågældende gruppe (Se Importer varer for mere information).


Leverandørvaregrupper

Nederst på siden er en oversigt over de leverandørvaregrupper, du er tilmeldt. For at kunne se disse grupper, skal du tilmelde en vareliste til din konto. Til dette formål har GECKO importeret forskellige varelister fra diverse leverandører, og du har mulighed for at tilmelde en af disse varelister til netop din konto. På denne måde skal du ikke selv tilføje alle varerne manuelt. Du tilmelder dig disse varelister via den blå knap 'Tilmeld vareliste'. 

Dernæst vil der komme en oversigt frem over alle varelisterne. Her skal du markere alle de leverandører og mærker, du benytter dig af. Når dette er gjort, vil de markerede lister være synlige på 'Leverandørvaregruppe'-oversigten. Ved at trykke 'Se varer' har du mulighed for at se de varer, der er i den pågældende leverandørvaregruppe. 

Du kan læse mere, om hvordan du opdaterer dine leverandørvaregrupper i FAQ'en Hvordan opdaterer jeg mine leverandørvaregrupper?

Du kan læse mere, om hvordan du præcist får tilmeldt en vareliste i FAQ'en Hvordan tilknytter jeg nye varelister til min konto?


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede