Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Importer varer

Importer varer

Hvis du allerede har en liste over dine varer i et elektronisk format, har du mulighed for at importere denne liste til GECKO Booking. På denne måde slipper du for manuelt at skulle tilføje alle varerne. Bemærk, at du kun kan importere varer til én varegruppe af gangen, det vil sige, at din liste kun må indeholde varer, der skal i samme varegruppe. Det anbefales samtidigt, at listen kun indeholder varer fra en bestemt leverandør, da du har mulighed for automatisk at tilføje en leverandør til varerne i stedet for manuelt at skulle vælge leverandør på alle varer. Den uploadede fil skal være i .csv format.

Du kan importere varer til en varegruppe på varegruppeoversigten.

Hvis du ønsker det, kan du her vælge, hvilken leverandør varerne skal tilføjes med. Hvis leverandør ikke ønskes tilføjet, behøver du ikke vælge en leverandør i listen. Vælg herefter, hvilken fil, der skal uploades, og tryk 'Upload fil'. Varerne i den pågældende fil uploades nu til dit varekartotek. Bemærk, at importen godt kan tage flere minutter at gennemføre.

Du har desuden også mulighed for at uploade csv-filer under værdikort og kunder.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede