Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Definer gave-/værdikort

Definer gave-/værdikort

Med GECKO Bookings gavekortmodul har du mulighed for at definere de forskellige typer af værdikort, du ønsker at tilbyde til dine kunder. Dette kunne eksempelvis være et gavekort til en hårfarvning, et klippekort til 10 gange massage, et abonnementskort, der giver adgang til ubegrænset booking af holdydelser i et halvt år, eller et rabatkort, der koster 500 DKK, men har en værdi af 750 DKK.

Nederst på siden under 'Opret ny vare' har du mulighed for at definere et nyt værdikort. For at definere et nyt værdikort skal du vælge hvilket varenummer og varenavn, værdikortet skal oprettes med. Varenummer bruges, ligegyldigt om du har tilkøbt kassemodulet eller ej, men hvis du har tilkøbt kassemodulet, registreres dette varenummer også af kassesystemet. Systemet vil derfor ikke lade dig anvende et varenummer, der allerede er i brug i kassesystemet. Varenavnet er det navn, som kommer til at stå på kundens print-selv værdikort, f.eks. '10 klip massage'. Samtidig skal du vælge, hvilken type værdikortet er, altså om det er et gavekort, et klippekort, et rabatkort eller et abonnementskort. Du har endvidere mulighed for at indtaste en beskrivelse af værdikortet, der er det 'navn', kunden kan se, når vedkommende ønsker at købe værdikortet, f.eks. '10 massagebehandling til 8 behandlingers pris'. Slutteligt skal du indtaste værdikortets pris. Hvis du opretter et gavekort til f.eks. en bestemt ydelse, er det vigtigt, at prisen på gavekortet er samme pris som på ydelsen. Hvis dette ikke er tilfældet, kan gavekortet ikke benyttes til at betale for ydelsen. Dette er ikke nødvendigt ved klippekort, da det her er antallet af klip og ikke pris, der er afgørende. Tryk herefter 'Opret vare' og værdikortstypen er nu oprettet! Du vil nu blive overført til en side, hvor du har mulighed for at definere værdikortet yderligere, f.eks. begrænse et gavekort til en bestemt ydelse, indstille antallet af klip på et klippekort, indstille hvilken værdi et rabatkort skal have eller indstille hvor lang tid et abonnementskort skal være gyldigt (Se Ret gave-/værdikort for mere information).


Bemærk! Det er meget vigtigt, at du husker at indstille værdikortet yderligere på den side, du overføres til. Hvis du f.eks. opretter et klippekort, består klippekortet af 0 klip, indtil du indstiller antallet af klip her!


Hvis du ønsker at sælge andre varer i online shoppen foruden værdikort, er det også her disse oprettes. Normale varer oprettes efter samme princip, blot skal der under type vælges, hvorvidt varen er normal eller normal (altid momsfri).


Bemærk! Varer oprettet i online shoppen via gavekortmodulet kan også sælges i kassesystemet, men det modsatte er ikke tilfældet. Varer oprettet i kassesystemet kan ikke sælges i online shoppen. Hvis du ønsker at sælge pågældende vare i online shoppen, skal den oprettes på ny ved hjælp af gavekortmodulet og den oprindelige vare skal inaktiveres. Hvis du har tilmeldt varen til rabatgrupper osv., skal du huske at foretage de nødvendige ændringer her.


Øverst på siden kan du se en oversigt over de værdikort, du har defineret. Du har her følgende muligheder:

 • Type: Du kan her se hvilken type, værdikortet er oprettet som.
 • Varenr.: Du kan her ændre værdikortets varenummer.
 • Tandhjul (Symbol): Ved at trykke på tandhjulsymbolet kan du rette en række indstillinger for værdikortet, eksempelvis tilføje hvor mange klip et klippekort skal bestå af (Se Ret gave- og værdikort for mere information).
 • Varenavn: Du kan her ændre værdikortets varenavn.
 • Aktiv: Du kan her bestemme, omværdikortet skal være aktivt.
 • Vis online: Du har her mulighed for at bestemme, om det skal være muligt for kunder at købe værdikortet online. Bemærk, at hvis værdikortet ikke er aktivt, kan det ikke købes online, ligegyldigt om denne boks er markeret eller ej. Hvis markeringen her er fjernet, men varen stadig er aktiv, kan medarbejdere oprette værdikortet, men værdikortet kan ikke længere købes online.
 • Beskrivelse: Du har her mulighed for at ændre værdikortets beskrivelse.
 • Billede: Ved at trykket på ikonet bliver du overført til en side, hvor du har mulighed for at uploade to billeder til værdikortet. Du har mulighed for at uploade et såkaldt 'Listebillede', der er et billede, der vises ved siden af værdikortbeskrivelsen i onlineshoppen, og et 'Pop-up billede', der vises, når du trykker på det lille billede. Det samme billede uploades ofte begge steder, men det er muligt at anvende forskellige billeder, hvis du ønsker det. Systemet tilpasser selv automatisk størrelsen på billederne.
 • Pris: Du kan her ændre værdikortets pris.
 • Prioritet: Du har her mulighed for at ændre værdikortets prioritet. Værdikortenes prioritet bestemmer, hvilken rækkefølge de vises i – Jo højere prioritet et værdikort har, des længere nede på listen vises det. Ved at ændre værdikortenes rækkefølge her, ændres deres rækkefølge også i online shoppen.
 • Slet: Du kan her slette værdikortet.
 • Opret tillæg: Du har her mulighed for at oprette et tillæg til værdikorte, på samme måde som du kan oprette tillæg til ydelser. 

Husk at trykke 'Opdater/Slet' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede