Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Indsætningskode

Indsætningskode

Indsætningskoden er den kode, du skal bruge til at indsætte gavekortmodulet på din hjemmeside. Bemærk, at hvis du ønsker, at dine kunder skal kunne betale for gavekortet på din hjemmeside, skal du have tilkøbt online betaling (Se den separate guide Online betaling-modulet for mere information). Hvis du ønsker hjælp med at anvende indsætningskoden, kan du naturligvis kontakte os, og vi vil være behjælpelige med at få modulet op at køre.

Gavekortmodulet kan fremvises på din hjemmeside på to forskellige måder: Det kan fremvises som en integreret del af din side eller som et vindue, der popper op.

I tekstfeltet under 'Integreret i side' findes den kode, der skal anvendes, hvis gavekortmodulet ønskes integreret i hjemmesiden. Koden indsættes i kildekoden på din eksisterende hjemmeside, hvorefter gavekortmodulet automatisk hentes ind på din hjemmeside, når den indlæses næste gang.

I tekstfeltet under 'Popup-kode' findes den kode, der skal anvendes, hvis gavekortmodulet ønskes som popup. Koden indsættes i kildekoden på din eksisterende hjemmeside, hvorefter bookingsystemet vil poppe op som et nyt vindue, når der klikkes på et link eller et menupunkt.

Du har mulighed for at se, hvordan gavekortmodulet ser ud fra kundens side ved at trykke 'Gå til shop' under 'Vis popup'. Her kan du se den online shop, hvor kunderne kan købe værdikort til din virksomhed.

GECKO Booking hjælper gerne med at lægge indsætningskoden ind på din hjemmeside uden ekstra beregning.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede