Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Indsætningskode


Indholdsfortegnelse

17.8.4  Indsætningskode

17.8.4 Indsætningskode

Indsætningskoden er den kode, du skal bruge til at indsætte gavekortmodulet på din hjemmeside. Bemærk at hvis du ønsker at dine kunder skal kunne betale for gavekortet på din hjemmeside, skal du have tilkøbt online betaling (Se den separate guide Online betaling-modulet for mere information). Hvis du ønsker hjælp med at anvende indsætningskoden, kan du naturligvis kontakte os og vi vil være behjælpelige med at få modulet op at køre.

Gavekortmodulet kan fremvises på din hjemmeside på to forskellige måder: Det kan fremvises som en integreret del af din side eller som et vindue, der popper op.

I tekstfeltet under 'Integreret i side' findes den kode, der skal anvendes, hvis gavekortmodulet ønskes integreret i hjemmesiden. Koden indsættes i kildekoden på din eksisterende hjemmeside, hvorefter gavekortmodulet automatisk hentes ind på din hjemmeside, når den indlæses næste gang.

I tekstfeltet under 'Popup-kode' findes den kode, der skal anvendes, hvis gavekortmodulet ønskes som popup. Koden indsættes i kildekoden på din eksisterende hjemmeside, hvorefter bookingsystemet vil poppe op som et nyt vindue, når der klikkes på et link eller et menupunkt.

Du har på denne side endvidere mulighed for at se hvordan gavekortmodulet ser ud fra kundens side ved at trykke 'Gå til shop' under 'Vis popup'. Du kan her se den online shop, hvor kunderne kan købe værdikort til din virksomhed.

GECKO Booking hjælper gerne med at lægge indsætningskoden ind på din hjemmeside uden ekstra beregning.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede