Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Hvad er gave-/værdikort?

Hvad er gave-/værdikort?

Med GECKO Bookings gavekortmodul har du mulighed for at oprette forskellige typer af værdikort til dine kunder. Det er på nuværende tidspunkt muligt at oprette fire forskellige typer:

  1. Gavekort: Du kan oprette gavekort, der er begrænset til en bestemt ydelse eller vare, gavekort, der har en bestemt værdi, og gavekort, hvor kunden selv kan vælge værdien.
  2. Klippekort: Du kan oprette klippekort, hvor du selv kan bestemme antallet af klip på kortet. Du har samtidig mulighed for at bestemme, hvorvidt klippekortet skal være begrænset til en bestemt ydelse eller vare.
  3. Rabatkort: Du kan oprette rabatkort, der er kort, kunden køber til en bestemt pris, men hvor kortet har en værdi, der er højere end prisen. På denne måde får kunden rabat på sine køb. Eksempelvis kan du oprette et kort med en pris af 500 DKK, men hvor kortet har en værdi af 750 DKK. Du har også mulighed for at begrænse rabatkort til køb af bestemte ydelser eller varer.
  4. Abonnementskort: Du kan oprette abonnementskort, der fungerer som de abonnementer, man kender fra f.eks. fitnesscentre. Det vil sige, at kunden køber et abonnementskort, der er gyldigt i en bestemt periode (som du bestemmer), og når dette kort er købt, kan kunden booke en eller flere ydelser (eventuelt alle dine ydelser) et ubegrænset antal gange i den periode, hvori kortet er gyldigt. Det er endvidere muligt at bestemme, at en ydelse kun kan bookes, hvis kunden har et gyldigt abonnement (Se den separate vejledning Generel vejledning for mere information).

Når begrebet 'værdikort' anvendes her i guiden og i selve bookingsystemet, dækker det over disse fire forskellige typer. Du kan selv bestemme hvilke og hvor mange værdikort af typerne gavekort, klippekort, rabatkort og abonnementskort, du ønsker at oprette. Dette kunne eksempelvis være et gavekort til en hårfarvning, et klippekort til 10 gange massage, et rabatkort, der koster 500 DKK, men har en værdi af 750 DKK eller et abonnementskort, der giver indehaveren ret til at booke alle dine holdydelser et ubegrænset antal gange i et halvt år. Værdikort defineres under menupunktet 'Indstillinger' (Se Definer gave-/værdikort for mere information).

Gavekortmodulet kan købes som selvstændigt tilkøbsmodul til GECKO Booking, men som ofte vil muligheden for online betaling tilkøbes, så kunderne kan betale for værdikort online (Se den separate vejledning Online betaling-modulet for mere information). Hvis online betaling er tilkøbt, har du mulighed for at aktivere selv-print af værdikortene. På denne måde kan dine kunder købe værdikort online og kort tid herefter modtage en e-mail med et link til værdikortet. Herudover tilkøbes gavekortmodulet ofte sammen med kassemodulet, så værdikort kan bruges som betalingsmiddel i kassen. (Se den separate vejledning Kassemodulet for mere information).

Afhængigt af hvilke tilkøbsmoduler du har tilkøbt, kan værdikort oprettes på fire forskellige måder: Via selve gavekortmodulet, via kassen, via online booking og via en online shop (Se Opret gave-/værdikort for mere information). Bemærk, at værdikort købt online ikke registreres i kassesystemet.

Hvis Kassemodulet er tilkøbt, kan værdikort bruges til at betale for varer og ydelser i kassen (Se den separate guide om Kassemodulet for mere information), ligesom værdikort kan bruges til at betale online, hvis Online betaling-modulet er tilkøbt (Se den separate guide om Online betaling-modulet for mere information).

Inkluderet i gavekortmodulet er den online shop, der muliggør salg af gave- og værdikort online. I denne shop har du også mulighed for at sælge almindelige varer, hvis du ønsker dette. Denne vejledning fokuserer dog hovedsageligt på selve værdikortene, men hvor det er relevant, vil også salg af andre varer via online shoppen blive forklaret. Bemærk dog, at GECKO Booking hovedsageligt er egnet til en online shop med en begrænset mængde af varer.

Husk altid at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring i GECKO Booking!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede