Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Guideoversigt

Statistik


Indholdsfortegnelse

16.8.6.4  Statistik

16.8.6.4 Statistik

Du har i GECKO Booking mulighed for at føre statistik over medarbejdernes belægningsprocent. Belægningsprocenten er den procent af oprettede arbejdstider, der er booket af kunder. Statistik er derfor kun relevant for de medarbejdere, der er tilkoblet en kalender.

Du kan øverst på siden vælge, hvilken medarbejder du ønsker at se statistik for – Du har dog også mulighed for at se statistik for alle medarbejdere på samme tid. Herefter skal du vælge hvad statistikken skal vises fordelt på. Du har mulighed for at vælge mellem kun at vise summen, at vise statistikken fordelt på de enkelte medarbejdere (Kun relevant hvis det er valgt, at der skal vises statistik for alle medarbejdere) eller fordelt på dage, ugedage eller måneder. Slutteligt skal du vælge hvilken periode du ønsker at se statistik for. Tryk 'Opdater visning' og statistikken vises nu nedenfor.

Du kan i statistikken se, hvor mange timer arbejdstider har været oprettet i og hvor mange timer medarbejderen har været booket i. Nederst ud for 'Procent' kan du se, hvor mange procent af tiden medarbejderen har været booket, den såkaldte belægningsprocent. Antallet af arbejdstimer bestemmes af antallet af oprettede arbejdstider, der har en arbejdstype, der er sat til at blive medtaget i statistik (Se Arbejdstyper for mere information). Antallet af bookede timer bestemmes af, hvor mange timer der er booket af en kunde i den kalender medarbejderen er tilkoblet. Det vil sige, at interne bookinger uden en kunde ikke tælles med i bookede timer.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede