Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Guideoversigt

Ydelser som varer


Indholdsfortegnelse

16.8.8.2  Ydelser som varer

16.8.8.2 Ydelser som varer

For at kassesystemet kan håndtere betaling for ydelser, skal hver enkelt ydelse oprettes som en vare i kassesystemets varekartotek. Det er ikke muligt at betale for ydelser, der ikke er oprettet som en vare med et tilknyttet varenummer.

For at lette dit overblik anbefales det, at du, før du opretter dine ydelser som varer, opretter en eller flere varegrupper, som du ønsker at placere dine ydelser i. Dette kunne f.eks. være en varegruppe med navnet 'Ydelser' (For mere information om oprettelse af varegrupper se Varegrupper).

En ydelse kan oprettes som en vare under den enkelte ydelses indstillinger. Når du har indtastet et varenummer på ydelsen, fremkommer flere felter som vist i skærmbilledet. Du har her mulighed for at bestemme, hvorvidt varen skal være aktiv samt indtaste varens navn og varens pris. Disse felter er muligvis allerede udfyldt, hvis du indtastede informationen, da du oprettede ydelsen. Ved ekspedering af en kundebooking genkendes ydelsen nu automatisk af kassesystemet. Du har samtidig mulighed for at modtage betaling for en ydelse, der ikke er tilknyttet en bestemt booking ved at indtaste ydelsens varenummer i kassesystemet.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!

Ved at trykke på 'Gå til rediger vare' ud for 'Yderligere indstillinger' har du mulighed for at redigere ydelsens vareindstillinger yderligere. Du har her f.eks. mulighed for at flytte ydelsen til en bestemt varegruppe (Se Ret vare for mere information).


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede