Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Vejledninger - Ydelser som varer

Ydelser som varer

For at kassesystemet kan håndtere betaling for ydelser, skal hver enkelt ydelse oprettes som en vare i kassesystemets varekartotek.
Det er ikke muligt at betale for ydelser, der ikke er oprettet som en vare med et tilknyttet varenummer.

 

 

 

 

 

 

En ydelse kan oprettes som en vare under den enkelte ydelses indstillinger. Under Ydelsens fanebladet 'Generelle indstillinger' tilknytter du ydelsen til kassen ved manuelt at indtaste et varenummer. 
Hvis varenummeret allerede er oprettet skal det bare skrives og opdateres ellers vælger du 'Opret ny vare'

Her udfylder du:

  • Varenummer
  • Varenavn
  • Pris
  • Evt. en ny varegruppe eller vælger en eksisterende.

Bemærk varenummet kan bestå af både tal og bogstaver - og afslutte ved at trykke 'Opret vare' og efterfølgende trykkes 'Opdater' ud for 'Tilknyt ydelse til vare'

For at lette dit overblik anbefales det, at du opretter en eller flere varegrupper, som du ønsker at placere dine ydelser i. Du har mulighed for at oprette en ny varegruppe direkte når du opretter varenummeret. Dette kunne f.eks. være en varegruppe med navnet 'Ydelser' (For mere information om oprettelse af varegrupper se Varegrupper).


Ved at trykke på 'Gå til rediger vare' ud for 'Vare indstillinger' under 'Generelle indstillinger' har du mulighed for at redigere ydelsens vareindstillinger yderligere.

Du har her mulighed for at bestemme, hvorvidt varen skal være aktiv samt indtaste varens navn og varens pris. Disse felter er muligvis allerede udfyldt, hvis du indtastede informationen, da du oprettede ydelsen. Ved ekspedering af en kundebooking genkendes ydelsen nu automatisk af kassesystemet. Du har samtidig mulighed for at modtage betaling for en ydelse, der ikke er tilknyttet en bestemt booking ved at indtaste ydelsens varenummer i kassesystemet.
Du har her f.eks. mulighed for at flytte ydelsen til en bestemt varegruppe (Se Ret vare for mere information).


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede