Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Guideoversigt

Ret rabatgruppe


Indholdsfortegnelse

16.8.4.1  Ret rabatgruppe

16.8.4.1 Ret rabatgruppe

Ved at trykke 'Ret' ud for den ønskede rabatgruppe på rabatgruppeoversigten kan du ændre indstillingerne for den enkelte rabatgruppe.

Øverst til venstre under 'Rediger rabatgruppe' har du mulighed for at bestemme, hvorvidt rabatgruppen skal være aktiv og du kan ændre rabatgruppens navn. Indtil rabatgruppen opdateres med varer, hvorpå der skal gives rabat, har rabatgruppen dog ingen funktion.

For at tilføje en vare der skal gives rabat på, skal du indtaste et varenummer eller et varenavn på varen og herefter vælge hvor mange procent der skal gives i rabat. Tryk herefter 'Tilføj' og varen og dennes rabat er nu tilføjet til rabatgruppen. På denne måde vil medlemmer af rabatgruppen få den indtastede rabat, når de køber pågældende vare. Hvis du ønsker at ændre en vares rabat eller slette en tilføjet vare, kan dette gøres i oversigten over tilføjede varer.

Husk at trykke 'Opdater varerabatter' for at gemme en ændring!

Hvis du i stedet ønsker at give rabat på en hel varegruppe, kan du vælge varegruppen i højre hjørne og trykke 'Tilføj varegruppe'. Varegruppen er nu tilføjet, men husk at indstille hvor stor rabat der skal gives på varer i denne varegruppe. Dette gøres i listen over tilføjede varegrupper.

Husk at trykke 'Opdater varegrupperabatter' for at gemme en ændring!

Slutteligt kan du nederst til højre under 'Kunder i gruppen' se, hvor mange, samt hvilke kunder der er tilmeldt denne rabatgruppe. Du kan her også vælge at slette én, flere eller alle kunder fra gruppen. Hvis du har tilkøbt marketingmodulet har du mulighed for at sende denne kundeliste hertil, hvor du også kan eksportere listen til Microsoft Excel (Se den separate vejledning Marketingsmodulet for mere information).


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede