Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Guideoversigt

Ydelseslink


Indholdsfortegnelse

1.6.100.120  Ydelseslink

1.6.100.120 Ydelseslink

Du kan benytte forskellige former for ydelseslinks til dine ydelser, som gør, at bookingen bliver baseret på enten den specifikke ydelse, en holdoversigt eller et skema i stedet for uge-/månedsvisningen.

Bemærk, at denne funktion først og fremmest skal aktiveres under 'Indstillinger' -> 'Avancerede indstillinger' -> 'Back end - Generelt'.

  • Direkte link: I forbindelse med bookingen af en specificeret ydelse, hvor dato og tid er forudbestemt for kunden (fx i forbindelse med et event) kan du benytte et direkte link til ydelsen således at, når dine kunder vælger ydelsen, vil han/hun blive ledt direkte til bookingen bekræftelsen i stedet for dato- og tidsvælgeren. 
    Se her, hvordan du gør.
  • Link til indsætningskode: I forbindelse med booking af et hold kan du benytte en indsætningskode, der gør, at dine kunder får vist holdoversigten over et eller flere hold i booking processen. 
    Se her, hvordan du gør.
  • Link til skema: Ønsker du, at dine kunder skal kunne udfylde et skame uden en egentlig booking, kan dette gøres ved at linke ydelsen direkte til et bestemt skema, som på denne måde vil blive oprettet med d.d. i stedet for en booking. Denne dato vil ligeledes blive brugt i udtræk. Det kan være en god idé at lave en sidste side i skemaet, hvor der skrives "tak for din besvarelse". Dvs. en side uden felter. Herved undgår du forvirring for kunderne om, hvorvidt deres besvarelse er gemt eller ej, da kunden ellers blot vil blive ført tilbage til startsiden. Se ret indstillinger for frit / enkelt skema for mere information omkring skemaer. , hvordan du opsætter et link til et skema.

 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede