Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Ydelseslink

Ydelseslink

Det er muligt at benytte forskellige former for ydelseslink til dine ydelser. Disse ydelseslinks gør, at bookingen bliver baseret på enten holdoversigten, et skema eller en specifik ydelse i stedet for uge-/månedsvisningen. I forbindelse med booking af en specifik ydelse, hvor dato og tid alligevel er forudbestemt for kunden, kan du benytte et direkte link til den specifikke ydelse, således at når kunden vælger ydlesen, vil denne blive ledt direkte til booking bekræftelsen. 

Bemærk, at denne funktion først og fremmest skal aktiveres under 'Indstillinger' > 'Avancerede indstillinger' > 'Back end - Aktiver link-ydelse'.

  • Direkte link: I forbindelse med bookingen af en specificeret ydelse, hvor dato og tid er forudbestemt for kunden (fx i forbindelse med et event) kan du benytte et direkte link til ydelsen således at, når dine kunder vælger ydelsen, vil han/hun blive ledt direkte til bookingen bekræftelsen i stedet for dato- og tidsvælgeren. 
    Se her, hvordan du gør.
  • Link til indsætningskode: I forbindelse med booking af et hold kan du benytte en indsætningskode, der gør, at dine kunder får vist holdoversigten over et eller flere hold i booking processen. 
    Se her, hvordan du gør.
  • Link til skema: Ønsker du, at dine kunder skal kunne udfylde et skame uden en egentlig booking, kan dette gøres ved at linke ydelsen direkte til et bestemt skema, som på denne måde vil blive oprettet med d.d. i stedet for en booking. Denne dato vil ligeledes blive brugt i udtræk. Det kan være en god idé at lave en sidste side i skemaet, hvor der skrives "tak for din besvarelse". Dvs. en side uden felter. Herved undgår du forvirring for kunderne om, hvorvidt deres besvarelse er gemt eller ej, da kunden ellers blot vil blive ført tilbage til startsiden. Se ret indstillinger for frit / enkelt skema for mere information omkring skemaer. , hvordan du opsætter et link til et skema.

 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede