Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Guideoversigt

Kopiering af ydelser til anden kundegruppe


Indholdsfortegnelse


1.6.100.90 Kopiering af ydelser til anden kundegruppe

Hvis du har flere kundegrupper og ønsker at udbyde samme ydelser i flere af disse, kan du kopiere ydelser fra en kundegruppe til en anden.

Øverst på ydelsesoversigten skal du vælge, hvilken kundegruppe, du ønsker at kopiere ydelserne fra, og i bunden af siden skal du vælge hvilken kundegruppe, du ønsker at kopiere ydelserne til. Tryk herefter på 'Kopier ydelser' og ydelserne er nu kopieret til den valgte kundegruppe!

Hvis du allerede har oprettet ydelser i den kundegruppe, du kopierer til, vil disse blive bevaret. Dette betyder, at hvis du kopierer en ydelse, der har samme navn som en ydelse, der allerede eksisterer i gruppen, vil du nu have to ydelser med samme navn.


Bemærk! Når du har kopieret ydelser fra en kundegruppe til en anden, påvirkes kopien ikke af ændringer i originalen. Det vil sige, at hvis du f.eks. ændrer prisen på den originale ydelse, vil kopiens pris ikke blive ændret. For at overføre ændringerne skal du slette de kopierede ydelser og derefter kopiere ydelserne på ny.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede