Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Ydelsesoversigt

Ydelsesoversigt

På ydelsesoversigten kan du se en oversigt over alle oprettede ydelser. Her kan du til enhver tid tilføje, ændre og slette ydelser. Vær opmærksom på, at når du opretter og ændrer ydelser, gør du det som udgangspunkt for en enkelt kundegruppe. Det vil sige, at hvis du har flere kundegrupper, skal du øverst på siden vælge, hvilken kundegruppe, du ønsker at se ydelser for. Hvis du ønsker at udbyde samme ydelse(r) til flere kundegrupper kan du kopiere ydelser fra en kundegruppe til en anden.

Øverst på siden kan du se en oversigt over de ydelser, du har oprettet. Her kan du:

 • Navn: Ændr ydelsens navn. Ud for ydelsens navn vil der også være et eller flere ikoner synlige. Disse ikoner kan både indikere ydelsestypen, om ydelsen har udvidede tidsindstillinger, om det er en ydelse med pause og om der er ressourcer tilknyttet ydelsen. 
 • Tillæg: Tryk 'Tillæg' ud for en ydelse for at tilføje og/eller ændre tillægsydelser for pågældende ydelse.
 • Indstillinger: Tryk på 'Ret' under 'Indstillinger'-kolonnen ud for en ydelse for at ændre indstillingerne for den pågældende ydelse.
 • Pris: Ændr ydelsens pris.
 • Mangler varenr. / linked til kassen: Hvis du har tilkøbt kassemodulet, kan du her se, hvorvidt ydelsen er forbundet til kassesystemet. Hvis symbolet viser en sammenhængende kæde, er ydelsen forbundet til kassen. Hvis symbolet viser en brudt kæde er ydelsen ikke forbundet til kassen. Du kan tilføje et varenummer til ydelsen under ydelsens indstillinger.
 • Book tid: Ændr hvor lang tid, der bookes til ydelsen i kalenderen.
 • Vis min.: Ændr hvor lang tid, kunden ser, at ydelsen varer, når han/hun booker ydelsen.
 • Aktiv kunder: Bestem, hvorvidt ydelsen skal kunne bookes af kunder, dvs. via online booking.
 • Aktiv kvikbook: Bestem, hvorvidt ydelsen skal kunne bookes internt via kvik book.
 • Flyt: Ændr ydelsernes rækkefølge. Ved at ændre rækkefølgen i ydelsesoversigten, ændres ydelsernes rækkefølge i kvik book og online booking også. Jo højere tal en ydelse har, des længere nede på listen vises den. Hvilket tal, der vælges, er ligegyldigt; det er tallenes forhold til hinanden, der bestemmer ydelsernes rækkefølge.
 • Slet?: Slet en oprettet ydelse.
 • Marker: Hvis du har ydelsesgrupper aktiveret kan du vælge en ydelse og derefter, f.eks., flytte den til en anden ydelsesgruppe.

Husk altid at trykke på 'Opdater' for at gemme en ændring! Øverst på siden kan du også oprette nye ydelser


Bemærk! Hvis du sletter en ydelse, har dette kun effekt fremadrettet. Det vil sige, at de bookinger, der allerede er foretaget af den pågældende ydelse, ikke påvirkes af sletningen.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede