Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Indstillinger


Indholdsfortegnelse

4.0.0  Indstillinger

4.0.0 Indstillinger

Du har mulighed for at ændre den enkelte parbookings indstillinger. Dette gøres ved at vælge 'Ret' under 'Indstillinger' ud for den ønskede ydelse på ydelsesoversigten. Indstillingerne ændres ved at markere (funktionen aktiveres) eller afmarkere (funktionen deaktiveres) boksen ud for den indstilling, du ønsker at ændre. Tryk herefter 'Opdater' i bunden af siden. De fleste af de indstillinger, der findes her, er de samme som for alle andre ydelser. For en forklaring af disse indstillinger henvises der til den separate vejledning Generel vejledning. Der er dog nogle ekstra muligheder i forbindelse med parbookinger, der står samlet under fanen 'Parbooking indstillinger'.

Du har her følgende muligheder:

  • Book i antal kalendere: Der skal oprettes det samme antal kalendere, som det ønskes, at parbookingen skal kunne bookes i. Dette gøres ved at angive antal i 'Book i antal kalendere'. Ved parbookingen kan du og dine kunder vælge en primær kalender, hvori en af bookingerne skal placeres. Den anden booking bliver placeret i en anden tilfældig kalender.
  • Booking ekstra felter: Hvis du ønsker flere oplysninger på deltagerne til parbookingen kan du oprette  Ekstra felter. Under 'Booking ekstra felter - Udfyld pr. booking' markerer du, hvad du ønsker, kunden skal udfylde på de deltagere, der bookes tid til - eksempelvis navn og tlf. på den enkelte deltager.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede