Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Booking af parbooking

Booking af parbooking

Visning af parbookinger i kalender: Når der er foretaget en parbooking, vises bookingen i kalenderen ud for de tider og medarbejdere, der er blevet booket. Den ene kalender er den primære kalender og kan vælges af enten dig eller din kunde og den anden kalender er tilfædigt udvalgt. I parbookingen kan der nu blandt andet vælges at gå til 'Gå til konkret booking'. Herunder kan du se mere information om parbookingen og evt. foretage ændringer eller slette en parbooking.

Ret parbooking: Du kan rykke rundt på en parbooking ude på kalenderen ved at trække i bookingen, ligesom almindelige ydelser. Vær opmærksom på, at hvis du rykker en parbooking, så skal du selv rykke begge bookinger - én ad gangen.

Det er også muligt at gå ind på den konkrete booking (kalenderikon), og trykke på  'Ret booking'. Her er det muligt at rette i enten ydelsen, kalender, tid eller dato. Hvis du retter parbooking via 'konkret booking', rettes begge bookinger.


Bemærk! Hvis du rykker/ændrer en parbooking i kalenderen, så skal du selv rykke/ændre begge bookinger - én booking ad gangen.

Det er ikke muligt at rykke parbookinger, hvortil der er tilknyttet ressourcer.


Slet parbooking: Det er muligt at slette en parbooking ved at vælge 'Slet booking' nederst på siden inde på 'Konkret booking'. Derefter skal der vælges om bookingen skal slettes med eller uden en bekræftelse af sletningen. Begge bookinger i parbookingen vil blive slettet.

Betaling af parbooking: Betaling af en parbooking gøres ved at gå videre 'Til kasse'. Her kan man vælge at slå bonerne fra parbookingen sammen, eller at betale dem hver for sig. 

Ved brug af klippekort ved betaling, trækker parbookingen to eller flere klip afhængigt af antallet af behandlinger


Bemærk! Når du sletter en parbooking, så slettes begge bookinger.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede